Для тих, хто не встиг: Новий рік у Львові святкуватимуть дві ночі поспіль

Новина - Дозвілля та їжа - Для тих, хто не встиг: Новий рік у Львові святкуватимуть дві ночі поспіль

Новина - Дозвілля та їжа - Для тих, хто не встиг: Новий рік у Львові святкуватимуть дві ночі поспіль

Дозвілля та їжа
28 грудня 2017 16:20

Парк культури та відпочинку спільно з ФМ Галичина організовують у Львові дві драйвові  новорічні вечірки 31 грудня та 1 січня. Про це VG Львів повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Розпочнеться Новорічна вечірка 31.12.2017 зі святкової дискотеки, яку готують слухачі спільно з ФМ Галичина - вони пропонують музичні треки, які згодом звучатимуть в Парку. В новорічній програмі першого дня будуть виступи кавер-гуртів, live music та безліч несподіванок: включення і привітання львів'ян з різних куточків України, святкові ілюмінації, смачний фудкорт та DJ set від неймовірних DJ Tonika&Derrick FunkMasters. Триватиме програма першого дня святкувань до 2:00", - розповіла арт-директор Парку культури та відпочинку Світлана Кухарук.

Тих, хто не встигне прийти у ніч з 31 грудня на 1 січня, кличуть у парк увечері 1 січня. Вечірка розпочнеться з концерту гурту "the Glass", виступ якого стартує о 20:00.

Вхід на обидва дні вечірки безкоштовний.

Нагадаємо, святковий ярмарок в Парку культури почне свою роботу вже 30 грудня і триватиме до 14 січня, так само як і насичена культурна програма. Крім того, у святкові та вихідні дні з поправкою на погоду, у Парку культури будуть відбуватись події у рамках акції "Зимуй активно", а саме: катання дітлахів на собачих упряжках, школа бігових лиж, зайняття зі скандинавської ходи та працюватимуть святкові фотозони та святкові мистецькі інсталяції.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Дізнайся які: у новорічну ніч Львовом курсуватимуть трамваї лише на трьох маршрутах

Витончені і холодні: у Львові відбудеться виставка крижаних скульптур

Мы знаем, что обсуждают в городе 28 декабря

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах