Мріє про кохання: 19-річний кухар-кондитер зі Львівщини став переможцем шоу Х-фактор 8 сезон

Мишко Панчишин - переможець  Х-фактор 8 сезон

Мишко Панчишин - переможець Х-фактор 8 сезон

Дозвілля та їжа
01 сiчня 2018 12:55

Михайло Панчишин став переможцем восьмого сезону шоу "Х-фактор", яке виходить на телеканалі СТБ.

19-річний Михайло переміг в конкурсі завдяки глядачам в рамках голосування глядацькі симпатії.

Панчишин входив до складу команди Дмитра Шурова, а на шоу він приїхав з населеного пункту Рудки, що у Самбірському районі Львівської області.

Переможець був оголошений У 18 випуску шоу в прямому ефірі фіналу шоу Х-фактор, який відбувся 30 грудня,  

Х-фактор 8 сезон 18 випуск відео. Як Михайло Панчишин став переможцем проекту:

11 листопада у першому прямому ефірі співочого шоу хлопець виконав пісню гурту "Океан Ельзи" "Сьюзі". Михайло був наймолодшим підопічним в команді тренера Дмитра Шурова. За освітою Михайло кухар-кондитер, але він вирішив спробувати свої сили ще й музичній кар'єрі.

Як зазначав сам переможець "Х-фактор" у попередніх інтерв'ю, він пишається тим, що "у нього найкращий у світі батько". Як виявилось, коли Михайло пройшов в прямі ефіри "Х-фактор", то відразу ж подзвонив своєму татові, який не стримав емоцій і розплакався від щастя. Хоч він і став переможцем проекту, але раніше зізнався, що трішки переживає, тому що побоюється, що не впорається з популярністю.

Своєю мрією він називає велике кохання, яке він вперто очікує. Раніше у нього був невдалий досвід стосунків, через що він досі дуже побивається. У людях цінує щирість, а своїм талісманом вважає цифру "8", – з цим і пов'язані його вісім татуювань на тілі. Гурт "Нерви" є його улюбленим, через що він одного прямого ефіру виконував їхню популярну композицію "Кофе мой друг".

Мріє про кохання: 19-річний кухар-кондитер зі Львівщини став переможцем шоу  Х-фактор 8 сезон фото

Михайло Панчишин переміг у  Х-фактор 8 сезон Юрка Юрченка

"Я повинен був співати пісню Валерія Меладзе "Красиво". Я був за те, щоб готувати її, але Діма сказав, що це не моє. Я вкотре переконався, що він відчуває мене як ніхто інший. Діма послухав всі демки, які я записав, і йому сподобалися "Нерви". Наставник сказав, що в цій пісні щось є, і у нього відчуття, що я вийду і зможу показати себе самим собою", – поділився Михайло Панчишин.

IMG_8615

За словами хлопця, він дуже ризикував, але його очікування виправдалися.

"Ми дуже багато працювали, аби я передав емоції, які відчуваю. Я вже не раз говорив, що роблю акцент на суті пісні більше, ніж на вокалі. Для мене важливо прожити те, про що співаю, навіть якщо буду кричати. Я думаю, що сьогодні судді встали не тому, що я вокально ідеально виконав пісню", – зазначив учасник.

мишп2

Також Михайло розповів, що поставився до номера з великою відповідальністю і виступав за трьох – за себе, Ваню і Остапа.

"Хлопці мене дуже підтримують – дзвонять, пишуть. Сьогодні вранці дзвонив Ваня і сказав, що я повинен порвати всіх за Pianoбанду. З таким настроєм я прокидався і працював цілий тиждень, навіть кинув свої шкідливі звички. На цьому вечорі я виступав за трьох", – зізнався Михайло каналу СТБ.

Дивись ще:

Різдво у Гаю: з'явилася детальна програма святкових заходів

Дивись: яким буде новий торговий центр на Сихові

Готелі з басейном, біометричні паспорти та ресторани: найпопулярніші матеріали VG Львів за 2017 рік

Читайте всі новини VG Львів на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах