Дивись вдома: "Dzidzio Контрабас" викликав фурор на YouTube

Новина - Дозвілля та їжа - Дивись вдома:  "Dzidzio Контрабас" викликав фурор на YouTube

Новина - Дозвілля та їжа - Дивись вдома: "Dzidzio Контрабас" викликав фурор на YouTube

Дозвілля та їжа
04 сiчня 2018 13:00

Кінострічка "Dzidzio Контрабас", яку два дні тому виклали умережу, посіла перше місце у трендах YouTube. Про це пише Бюро української кіножурналістики.

2 січня 2018 року українську комедію Олега Борщевського "Dzidzio Контрабас" було випущено у відкритий доступ на YouTube-каналі Dzidzio. Уже 3 січня 2018 року кількість переглядів стрічки перевищила півмільйона. Стрічка посіла перше місце у трендах YouTube, як така, що стрімко набирає популярності.

Нагадаємо, комедія вийшла в український кінопрокат 31 серпня 2017 року і стала найуспішнішою вітчизняною стрічкою року. Її подивилися 311 тисяч кіноглядачів, а касові збори склали понад 22 млн грн.

1 січня відбулася телевізійна прем’єра фільму "Dzidzio Контрабас" на телеканалі "1+1". Вона також пройшла із успіхом, перемігши за кількістю глядачів радянський фільм "Дімантова рука" Леоніда Гайдая, який у той самий час демонстрував телеканал "СТБ".

Також від 2 січня 2018 року було удоступнено перегляд комедії "Dzidzio Контрабас" для користувачів онлайн-кінотеатру Megogo. Окрім України, доступ до комедії "Dzidzio Контрабас" на Megogo відкрито для Росії, Грузії, Молдови, Таджикістану, Узбекістану, Туркменістану, Киргизстану, Вірменії та Азербайджану. Із часом доступ до стрічки буде відкрито в Казахстані та Білорусі.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Різдво у Гаю: з'явилася детальна програма святкових заходів

Витончені і холодні: у Львові відбудеться виставка крижаних скульптур

З корпоративу – у лікарню: у львівському ресторані масово отруїлися гості

Новини України та світу 4 січня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах