Хизуватимуться тюнінгом: до Львова з’їдуться автомобілі з найнижчою "посадкою" у світі

25 серпня у Львові відбудеться фестиваль «LeoCult-2018»

25 серпня у Львові відбудеться фестиваль «LeoCult-2018»

Дозвілля та їжа
13 серпня 2018 13:33

25 серпня у Львові відбудеться фестиваль "LeoCult-2018". Це захід, який об’єднає сотні любителів автотюнінгу з України та закордону.  Вже традиційно основним напрямком фестивалю є унікальна автокультура "Stance", особливість якої – екстремально низький кліренс автомобіля і своєрідне положення коліс у арках (ширина диска, ширина і профіль гуми тощо), пише Вголос.

"Нашим напрямком є максимально занижені автомобілі, які майже "лежать" на асфальті. Такий зовнішній вигляд та форми дуже привертають увагу і не помітити їх просто не можливо", - пояснює співорганізатор фестивалю Андрій Гаєвський.

Цього разу захід очікує більше сотні "прокачаних" автомобілів з усіх куточків України, зокрема зі Львова, Києва, Одеси, Дніпра, Чернівців, Житомира, Івано-Франківська. Серед тих, хто вирішив продемонструвати свого "чотирьохколісного друга", буде й чимало автолюбителів із закордону.

"Цьогоріч нашою метою було суттєво збільшити кількість гостей, тому наша команда перенесла фестиваль на іншу локацію. Нова база розташована усього за 12 кілометрів від Львова із закритою територією, озером. Тут будуть організовані зони відпочинку та розваг, літні кухні. Тож відпочити зможуть як учасники, так і глядачі", - розповідає співорганізатор Олександр Бондарчук.

Відкриття "LeoCult-2018" відбудеться 25 серпня о 12:00 годині. Змагання відбудуться на базі відпочинку "Гранд Резорт", що за кілька кілометрів від міста.

ДИВИСЬ ЩЕ:

"Вершки" літа: куди піти у Львові в серпні

Любиш медок: у замку на Львівщині відбудеться фестиваль пасічників

Дивись мапу: на Львівщині розробили 12 маршрутів дерев’яними церквами

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах