#ШухевичФест: львів'ян і туристів кличуть на Білогорщу

Львів’ян кличуть на ШухевичФест.

Львів’ян кличуть на ШухевичФест.

Дозвілля та їжа
26 червня 2019 11:37

На вихідні, 29-30 червня, на Білогорщі у Львові відбудеться третій ШухевичФест з нагоди 112-ї річниці від дня народження Романа Шухевича.

"Успішний музикант, спортсмен, бізнесмен — кажете, забагато для однієї людини? Ні, коли ця людина — видатний генерал УПА. Якби не історичні події, він міг би бути блискучим піаністом. Якби він не витрачав левову частку свого прибутку на підпілля, його рекламна фірма „Fama“ могла б стати найбільшим рекламним гігантом на теренах колишньої Австро-Угорської імперії. Якби нова влада не відправила у заслання його батьків і сестру, не вбила брата, не заарештувала дружину, не забрала доньку і сина у спеціальний дитячий будинок, — він був би чудовим сім’янином. На нього полювали водночас НКВД і Гестапо, бо він вів боротьбу проти двох окупантів: Сталіна і Гітлера", — зазначають організатори фестивалю.

В рамках фестивалю відбудуться спортивні вишколи від Народного дому "Білогорща", футбольний турнір, дискусії, лекції та майстер-класи для дорослих і дітей та музична програма.

Розпочнеться фестиваль справжньою повстанською ватрою, а завершиться рок-н-ролом. Хедлайнер фестивалю — гурт "Джалапіта".

Нагадаємо, куди піти у Львові останнього тижня червня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах