Наномолекулярне морозиво, роботи і алмази: у Львові відбудеться "Науковий пікнік"

У Львові відбудеться фестиваль «Наукові пікніки».

У Львові відбудеться фестиваль «Наукові пікніки».

Дозвілля та їжа
26 вересня 2019 17:46

29 вересня з 12.00 до 17.00 на площі перед Центром Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81 у Львові, відбудеться фестиваль "Наукові пікніки". Відтак, містян запрошують долучитись до хімічних і наукових дослідів.

"Ми всіх люб’язно запрошуємо на площу перед Центром Довженка — найбільшу площу, яка є в місті. Закликаємо батьків брати своїх дітей і йти дивитися на різні експерименти, які будуть відбуватися у напрямі хімії, біології та фізики. Загалом на території площі у нас буде понад 12 різних цікавих секцій", — розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Програма фестивалю, інспірована концепцією "Міфи vs Наука", передбачатиме три блоки: виставку учасників фестивалю із проведенням експериментів і дослідів; пізнавальні лекції; "Науково-ностальгічну вечірку".

Організатори запевняють, що "Наукові пікніки" будуть цікаві для всіх — від 2 до 102 років.

"Учні, вчителі, викладачі та студенти матимуть змогу побачити екзотичних тварин, наномолекулярне морозиво, різноманітні роботи, кристали й навіть алмази. Також відвідувачі зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах: з айкідо від Академії Айкібудзюцу, з надання першої допомоги, зі створення абетки та каліграфії від Академії друкарства, буде також можливість створити свій шедевр на графічному планшеті. Окрім того, діти матимуть нагоду відчути себе пожежником зі справжніми рятувальниками та в пожежній машині", — зазначила координаторка проекту Lviv Open Lab Олена Павлюк.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах