Сиру й видовищ: топ 5 найгучніших фестивалів і свят Львова 2019

Топ 5 найгучніших фестивалів, свят і заходів Львова 2019.

Топ 5 найгучніших фестивалів, свят і заходів Львова 2019.

Дозвілля та їжа
18 грудня 2019 10:44

Грудень – час підбивати підсумки і складати різноманітні рейтинги. VG Львів теж зайнявся підрахунками і пропонує пригадати найгучніші події року, що минає.

Наш топ 5 оснований на тих подіях і заходах, які найчастіше шукали львів’яни і гості міста на нашому сайті. До рейтингу потрапили фестивалі, міські святкування і, навіть, відкриття льодової арени.  

5 місце. Leopolis Grand Prix 2019

Leopolis Grand Prix 2019.

Leopolis Grand Prix 2019.

Фестиваль ретро автомобілів просто неба опинився на п’ятій сходинці рейтингу. Він проходив у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького на початку літа і зацікавив майже 6 тисяч читачів сайту.

4 місце. 4 роки Forum Lviv разом з DZIDZIO

14-15 вересня 2019 року торгово-розважальний комплекс Forum Lviv святкував День народження. 4 роки з дня відкриття відзначили безкоштовним концертом DZIDZIO. Інформацію про святкування переглянули більше 6700 читачів.

3 місце. Відкриття ковзанки "Медик"

Більше 9800 львів’ян шукали у 2019 році на сайті VG Львів інформацію про відкриття ковзанки у розважальному комплексі "Медик". Шкода, що ковзанка працює лише в холодну пору року. Інакше "Медик" мав би усі шанси опинитися й на першому місці цього рейтингу!

Ковзанка

Ковзанка "Медик" у Львові - одна з найбільших в Україні.

2 місце. UnderHill European Music Festival

Наймасштабнішою танцювальною подією Західної України, яка відбувалася 15-16 червня на території франківського аеродрому у селі Підгір'я зацікавилися 12300 людей. UnderHill European Music Festival опинився на почесній другій сходинці рейтингу найгучніших подій 2019 року.

Таємний бункер, вежа чи червона доріжка: де зустріти Новий рік 2020 у Львові

1 місце. Свято Сиру і Вина у Львові

"Заходом року" за версією VG Львів стало свято Сиру і Вина, яке проходило у Львові 18-20 жовтня на площі перед Палацом Потоцьких. Інформацію про нього шукали 13265 львів’ян і туристів. І не дивно! Цьогоріч гості свята могли не лише відвідати великий Ярмарок сирів та вина, але й взяти участь у численних дегустаціях, майстер-класах і конкурсах. А головне – скуштувати легендарного 100-кілограмового львівського сирника.

Будьмо: 3 ресторани у Львові, де у Новорічну ніч обіцяють безліміт пива

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах