Помилуйся заходом сонця: львів’ян кличуть на вечері у прозорих кулях

Помилуйся заходом сонця: львів’ян кличуть на вечері у прозорих кулях фото

Помилуйся заходом сонця: львів’ян кличуть на вечері у прозорих кулях фото

Дозвілля та їжа
13 травня 2020 12:58

У ресторані «Дуже Висока кухня» запрацювала унікальна «карантинна» тераса, тож львів’ян кличуть на вечері у прозорих кулях.

«Після двомісячної ізоляції команда «Дуже Високої кухні» запрошує усіх в наші обійми (на відстані 1,5м). Все, як завжди: наші шефи смачно готують. Ми радо зустрічаємо, розповідаємо життєві історії, готуємо коктейлі на Ваш настрій, а ще, маємо найінстаграмніші заходи сонця», - йдеться в повідомленні ресторану.

Львів’ян кличуть на вечері у прозорих кулях. Фото: "Дуже Висока кухня"Львів’ян кличуть на вечері у прозорих кулях. Фото: "Дуже Висока кухня"

Як видно на фото, столики встановили в ізольованих прозорих кулях, де можна безпечно і гарно провести вечір, водночас насолоджуючись заходом сонця. Крім того, заклад також працює на доставку.

Цікаво, що в ресторані немає ані сталого меню, ані звичних кельнерів. В закладі працюють лише кухарі та технічний персонал. Гості замовляють страви, базуючись лише на своїх смаках та бажаннях.

Додамо, ресторан «Дуже Висока кухня» належить мережі «!FEST Холдинг емоцій». Команда описує формат закладу як «їжа та музика без посередників!».

«Лише найкращі кухарі, які вже творять сучасну львівську ресторанну культуру. Тут ти не обмежуєш себе меню, а можеш замовити щось на свій смак - вже як домовишся з шефом. Кухарі підберуть страви тобі до смаку. Все це під музику з вінілу, що лунає з велетенських колонок ручної роботи, що були створені у Львові», - розповідають в мережі «!FEST Холдинг емоцій».

Ресторан працює за адресою площа Ринок, 14, на стриху. Заклад приймає відвідувачів щодня, з 10:00 до 22:00.

Щоби забронювати столик, телефонуйте за номером телефону: (067) 314 10 71.

Нагадаємо, 12 травня паб «Золотий колос», що на проїзді Крива Липа, 6 у Львові, закрили через порушення карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах