Тонкий тролінг: популярна львівська пивоварня випустила пиво для уважних

Тонкий тролінг: популярна львівська пивоварня випустила пиво для уважних. Фото: unsplash.com (умовне).

Тонкий тролінг: популярна львівська пивоварня випустила пиво для уважних. Фото: unsplash.com (умовне).

Дозвілля та їжа
23 червня 2020 11:02

Крафтова львівська пивоварня «Правда» випустила нове пляшкове пиво під назвою «1716». У компанії Carlsberg Ukraine, яка випускає пиво «1715», кажуть, що подаватимуть до суду.

Carlsberg Ukraine вже звернулася до «Правди» із листом, аби пивоварня зняла з продажу пляшки із етикеткою, що нагадує етикетку масового виробника. Інакше, кажуть у Carlsberg, вони будуть подавати до суду через захист інтелектуальних прав на використання знаків.

Тонкий тролінг: популярна львівська пивоварня випустила пиво для уважних. Фото: !FEST.Тонкий тролінг: популярна львівська пивоварня випустила пиво для уважних. Фото: !FEST.

Втім, керівник PR-відділу Холдингу емоцій «!FEST» Тарас Маселко зазначає, що 1716 – це не крадіжка знаків, а 1716-та варка пива їхньої пивоварні.

«Це наша традиція – ставити рубіж. Ми робили соту, 506-ту варку і ось 1716-ту. Ми розуміли, що це близько до бренду масового виробника "1715", але у такий спосіб ми вирішили пожартувати: написати, що ось тут мають бути нібито бочки, колоски, це такий своєрідний гумор на етикетки масових виробників», – розповів Тvoemisto.tv Тарас Маселко.

За його словами, це була лімітована партія у 5 тисяч пляшок. Її вже майже розпродали. Залишилося небагато.

Нагадаємо, у Стрию сталася дорожньо-транспортна пригода: з вантажівки, яка перевозила пиво, випали погано закріплені ящики. На асфальті опинилося близько половини вантажу. Ситуацією скористалися водії, які проїжджали повз. Вони крали "загублене" пиво ящиками. Це сталося прямо під банером з написом "Слава Україні — героям слава".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах