BookForum 2020: фестиваль вперше за 27 років відбудеться в онлайн-форматі

Львівський міжнародний BookForum вперше за 27 років відбудеться в онлайн-форматі. Фото: Гал-інфо.

Львівський міжнародний BookForum вперше за 27 років відбудеться в онлайн-форматі. Фото: Гал-інфо.

Дозвілля та їжа
06 липня 2020 14:54

Львівський міжнародний BookForum вперше за 27 років відбудеться в онлайн-форматі. Причина - пандемія коронавірусу. Фокусною темою цьогорічного фестивалю, який запланований на 16-20 вересня, буде «Перепис населення: знати, хто ми є». Програму формуватимуть 15 тематичних кластерів і спецпроектів. Всі події цьогоріч будуть безкоштовними.

«Як пандемія змінює наше життя, ритуали і звички, як світ переосмислює цінності, перед якими викликами ми постаємо і як з ними впоратися, як гравцям культури виходити з кризи – про це дискутуватимуть на 27 BookForum. Основним фокусом проекту буде кожен з нас. Таким чином ми не тільки зможемо зрозуміти один одного і всіх разом, але й як особистості спробуємо віднайти себе у цьому мінливому світі та зробити особливий перепис», – зазначили організатори.

Серед цьогорічних учасників BookForum будуть автори з України, 20 іноземних гостей з 15 країн, лауреати та номінанти Букерівської і Гонкурівської премій, Національних виборів читачів та критиків. Однією з головних подій стане трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах