У дворику Ратуші: львів’ян кличуть на блошиний ярмарок

У дворику Ратуші: львів’ян кличуть на блошиний ярмарок. Фото: Lviv-tourist.info.

У дворику Ратуші: львів’ян кличуть на блошиний ярмарок. Фото: Lviv-tourist.info.

Дозвілля та їжа
31 липня 2020 16:08

У дворику львівської Ратуші відбудеться блошиний ярмарок «Тлум & Крам». Відвідувачі зможуть придбати цікаві речі для домашнього вжитку. Організатори обіцяють багато гарного посуду, килими, декор, книги, платівки тощо. Вхід вільний.

Блошиний ярмарок відбудеться у неділю, 9 серпня. Працюватиме з 11:00 до 19:00. Традиційно Tlum&Kram стане територією добрих справ. У неділю організатори, учасники та відвідувачі збиратимуть гроші на лікування львів'янина Юрія Рудзінського, який бореться з лейкемією.

Гості також матимуть змогу випити кави й послухати сет першого львівського вінілового ді-джея, засновника вініл-корту на Tlum&Kram і фестивалю «Sky High» Dj Buratino.

Подія триватиме з 11:00 до 19:00. Вхід безкоштовний.

Зазначимо, що зони із гаражним розпродажем одягу під час блошиного ринку у дворику Ратуші не буде. Лише речі домашнього вжитку. 

Другу, масштабнішу подію організують у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Тут блошиний ярмарок працюватиме два дні – 29-30 серпня з 12:00 по 19:00. У межах ринку облаштують зони із гаражним розпродажем, апсайкл-брендами, антикваріатом і вінтажем. 

Додамо, що на площі Ринок у Львові до кінця літа щосуботи проводитимуть фермерські ярмарки. Перший запланований на 18 липня. На покупців чекатимуть з 8:00 до 15:00. 

Нагадаємо, проєкт будівництво ТРЦ на місці сихівського «Арсену» заморозили.
Новий комплекс на проспекті Червоної Калини, який планували відкрити ще у другій половині 2019 року, тепер запрацює невідомо коли. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах