Львів у помаранчевій зоні: як працюють готелі, фітнес-центри і басейни

Як працюють готелі, фітнес-центри і басейни. Фото: unsplash.com (умовне)

Як працюють готелі, фітнес-центри і басейни. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
04 серпня 2020 12:27

Хоча Львів потрапив у помаранчеву зону епідеміологічної безпеки, та у місті не заборонятимуть роботу готелів, фітнес-центрів, басейнів тощо. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідне рішення сьогодні, 4 серпня, прийняла міська комісія ТЕБ і НС.

«Додатково адаптовувати місто до правил помаранчевої зони необхідності немає, бо ми живемо в цьому режимі останні 6 місяців. А тим, хто дуже переймається, чому у Львові більше позитивних випадків ніж в інших областях, раджу порівняти кількість тестувань», - пояснив мер Львова Андрій Садовий.

Тож робота більшості закладів та установ у місті не зміниться, проте моніторингові групи перевірятимуть дотримання карантинних правил – використання масок, дезінфекторів, дистанції тощо. Також окремо перевірятимуть ринки, супермаркети, торгово-розважальні центри, заклади спорту та заклади громадського харчування на дотримання карантинних вимог.

Нагадаємо, станом на ранок 4 серпня у Львові та області зафіксували 146 нових випадків інфікування коронавірусом за добу. Серед них 27 — львів`яни. Загалом на Львівщині Covid-19 виявлено у 10067 мешканців, з яких 273 людини померло, 2506 пацієнтів одужало.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах