Безкоштовно: на даху Центру Довженка покажуть «Пекельну Хоругву»

Безкоштовно: на даху Центру Довженка покажуть «Пекельну Хоругву». Фото: Moemisto.ua.

Безкоштовно: на даху Центру Довженка покажуть «Пекельну Хоругву». Фото: Moemisto.ua.

Дозвілля та їжа
13 серпня 2020 17:03

У четвер, 13 серпня, у Центрі Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81, відбудеться зустріч з відомим українським казкарем, сценаристом та актором Сашком Лірником і після завершення — спільний перегляд фільму «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» (2019 рік випуску), сценарій якого базується на авторській казці гостя. Читайте найцікавіші новини Львова за сьогодні.

Захід розпочнеться о 19:00 годині на даху Центру Довженка. Відвідати подію можна буде безкоштовно. Кількість учасників обмежена. Подія відбудеться в рамках проекту «Dovzhenko TALKS: Література на даху» в межах програми «Фокус на культуру».

Безкоштовно: на даху Центру Довженка покажуть «Пекельну Хоругву».Безкоштовно: на даху Центру Довженка покажуть «Пекельну Хоругву».

«Авторська зустріч з Сашком Лірником — це вже четверта подія мистецького заходу від „Dovzhenko TALKS“. Минулого тижня ми мали літературні дискусії від відомо української письменниці Галини Вдовиченко. Цього разу об'єднаємо читання з кінопоказом від Сашка Лірника», — зазначила директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

Сашко Лірник (Олександр Власюк) — казкар-лірник, сценарист, актор, телеведучий. Автор сценарію та ініціатор створення фільмів «Чорний козак» та «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» і мультсеріалу «Моя країна Україна».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах