Джаз просто неба: львів’ян кличуть на концерт на пляжі

Львів’ян кличуть на концерт на пляжі. Фото: ZuZu Beach Club/Facebook

Львів’ян кличуть на концерт на пляжі. Фото: ZuZu Beach Club/Facebook

Дозвілля та їжа
19 серпня 2020 17:54

Осінь наближається швидкими темпами, тож варто заздалегідь подбати про феєричне закінчення літа. І ось гарна можливість – 30 серпня львів’ян кличуть на концерт на пляжі, родзинка вечора – музику можна буде послухати лежачи.

Відтак, в ZuZu Beach Club, що на кільцевій дорозі (виїзд з вулиці Зеленої, на території комплексу «Отаман») на open-air майданчик пройде концерт «Jazz на пляжі» відбудеться 30 серпня на локації ZuZu Beach Club - open-air майданчик.

«Формат Jazz концерту на пляжі буде не звичним та новим, замість традиційної посадки на стілець або крісло Ви зможете розміститися на комфортному лежаку, щоб отримати максимальне задоволення від божественної музики. Ми вперше пробуємо формат лежачого концерту разом з Вами», - зазначають організатори.

Також на локації облаштували «Green zone» для тих, хто хоче прийти з каріматом або пледом, щоб послухати музику лежачи на траві в фестивальній атмосфері.

Коли приходити

Концерт «Jazz на пляжі» розпочнеться в неділю, 30 серпня, о 20:00 в ZuZu Beach Club (кільцева дорога, де виїзд з вулиці Зеленої, на території відпочинкового комплексу «Отаман»). Дійство триватиме до 23:00.

Квитки на концерт коштують від 100 до 150 гривень. Щоби придбати квиток чи забронювати місце, телефонуйте за номером телефону (097) 766 14 71.

Нагадаємо, 10 липня біля Львова відкрили новий нічний клуб «Zu Zu Beach Club» площею 4000 метрів квадратних, де є просторий басейн просто неба, крутий коктейльний бар, нестандартна сцена, денні анімації, лаундж-зони та ресторан. А розважатимуть відпочивальників своєю музикою топові  ді-джеї.

Куди піти у Львові на День Незалежності 2020: локації

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах