Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках

Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках.

Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках.

Дозвілля та їжа
03 вересня 2020 11:16

Щоб пізнати людину, необов’язково з нею пуд солі їсти – достатньо випити разом кави. А щоб пізнати багатство української культури – варто познайомитись з народними приказками. 

Українська мова та культура нашого народу невичерпна – не існує такої сфери в житті українців, яка не знайшла б відображення в відомих нам прислів’ях і приказках. Вони водночас лаконічно й точно відтворюють характер народу.

Роки минають, світ змінюється, але український фольклор лишається з нами. Навіть міленіали та покоління Z знають бодай одну приказку чи прислів’я. Вони століттями передавалися з покоління в покоління, а вже ми продовжуємо примножувати і збагачувати духовну спадщину, що створювалася віками.

Мережа ресторанів української національної кухні Пузата Хата та виробник натуральної свіжообсмаженої кави Gemini Espresso відобразили українську ідентичність на стаканчиках кави щоб нагадати, яким цінним та безсмертним скарбом володіє український народ і привернути увагу до кави українського виробництва.

Вже з 7-го вересня, купуючи каву to Go об'ємом 285 мл в Пузатій Хаті у Львові, ви отримаєте стаканчик в українському орнаменті, наче знятому з вишитої сорочки, з жартівливою приказкою на кавовий лад. Він такий чарівний, що стане справжньою зіркою сторіс в Instagram.

Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках фото 1Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках фото 1

На лімітований випуск стаканчиків нанесено 20 унікальних жартівливих народних приказок, які ввібрали в себе мовне багатство, досвід та мудрість поколінь, серед них:

  • Сонній кумі кава на умі
  • Краще полин їсти, ніж за стіл без кави сісти
  • Без кави нема забави
  • Яку з них отримаєте ви? ;)

Крім цього, для гостей ресторанів Пузата Хата діятиме спеціальна пропозиція – за умови придбання будь-якого торту – кава за спеціальною ціною. А з жовтня матимете можливість зробити замовлення через Raketa чи Glovo та насолодитися свіжозвареною кавою Gemini з солодощами де завгодно.

Погодьтесь, українська мова – це спадок народу та найцінніший скарб кожного з нас. Попри будь-які трансформації, вона завжди буде прекрасною та називатиметься однією з наймилозвучніших мов світу. Ми – нове покоління – несемо в собі характер «сучасності», проблеми та переживання нашого часу. І наша велика відповідальність – передавати ці знання вже нашим нащадкам, збагачувати українську культуру, аби вона завжди залишалася безсмертною. А також пишатися якісними продуктами національного виробництва – українською кухнею та кавою. Підтримувати своє та своїх – це так по українськи ♥! 

Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках фото 2 1Кава з присмаком українського гумору: народна творчість на стаканчиках фото 2

Gemini Espresso – лідер ринку з виробництва свіжообсмаженої кави України, національний виробник. Уже понад 20 років професіонали Gemini обирають зерна виключно з найкращих плантацій усього світу, а при створенні нових кавових блендів завжди враховують смакові уподобання українців. 

Пузата Хата – мережа ресторанів домашньої кухні, яка запрацювала ще 2003-го року й нині нараховує близько 40 закладів швидкого харчування. Сьогодні Пузата Хата – це мережа сучасних ресторанів з якісним та швидким обслуговуванням, в яких можна скуштувати смачні страви української та європейської кухні. 

Адреси у Львові: 

пр-т Шевченка, 10
Січових Стрільців, 12

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах