Золотий Лев 2020: львів'ян запрошують на безкоштовні вуличні вистави

Золотий Лев 2020: львів'ян запрошують на безкоштовні вуличні вистави. Фото: unsplash.com.

Золотий Лев 2020: львів'ян запрошують на безкоштовні вуличні вистави. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
01 жовтня 2020 13:06

У п'ятницю, 2 жовтня, на Сихові стартує фестиваль «Золотий лев 2020». Львів'ян та гостей міста запрошують на перегляд безкоштовних вуличних вистав. Вони відбудуться перед Центром Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81. Читайте найцікавіші новини Львова

У п'ятницю, 2 жовтня, о 20:00 годині можна буде переглянути виставу «Маскарад» від київського театру «Хайлайтц». Вистава покаже незабутню подорож карнавалами світу.

У суботу, 3 жовтня, о 17:00 годині глядачам запропонують виставу «Кольорові мандри» від циркового театру «Вуаля» (м. Львів). Разом із акторами глядачі матимуть змогу потрапити на запальну ярмарку, стати учасниками дійства, познайомитися з незвичними і дуже веселими персонажами.

Золотий Лев 2020: львів'ян запрошують на безкоштовні вуличні вистави фото 1Золотий Лев 2020: львів'ян запрошують на безкоштовні вуличні вистави фото 1

"Запрошуємо усіх на яскраве та запальне вуличне дійство від театрів фестивалю "Золотий лев 2020" на площу перед Центром Довженка. Вас очікуватимуть танці на ходулях, захоплюючі трюки, комедійні сцени та безпосереднє спілкуванням з акторами, що надовго запам’ятається і дорослим, і дітям", — прокоментувала директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах