Нудьзі тут не місце: куди піти у Львові на вихідних 9-11 жовтня

Куди піти у Львові на вихідних 9-11 жовтня 2020. Фото: pinterest.com

Куди піти у Львові на вихідних 9-11 жовтня 2020. Фото: pinterest.com

Дозвілля та їжа
09 жовтня 2020 12:37

Погода тішить львів’ян теплом у жовтні, від чого настрій зберігається файним. А щоб осіння хандра не мала жодного шансу здолати вас, коли похолоднішає, варто набратися позитивних емоцій наперед. Для цього VG Львів підготував традиційну підбірку найцікавіших подій вихідних 9-12 жовтня. Тут і нестандартні побачення, вечірки на будь-який смак, фестивалі і концерти, які наповнять енергією всіх.

Lviv Fashion Week

У Львові відбудеться тиждень моди. Фото: Lviv Fashion WeekУ Львові відбудеться тиждень моди. Фото: Lviv Fashion Week

Дизайнери одягу об’єднуються з художниками та скульпторами – такі спільні покази є фішкою цьогорічного Lviv Fashion Week. Нестандартною особливістю стане презентація соціального проєкту Diversity You 2020, присвяченого толерантності і прийняттю інакшості. В рамках проекту одяг українських дизайнерів у двох фотосесіях представлятимуть «нестандартні» у традиційному значенні моделі - люди різного віку, тілобудови, етнічної приналежності, з цікавими і сильними історіями.

Також не обійдеться без освітньої програми Fashion Talks, в рамках якої проведуть низку лекцій про моду, стиль, одяг, вихід на ринок тощо.

Де: Fest Republic

Коли: 8-11 жовтня

Lviv Art Week

Разом із тижнем моди у Львові відбудеться тиждень творчості. Фото: Lviv Art WeekРазом із тижнем моди у Львові відбудеться тиждень творчості. Фото: Lviv Art Week

У співпраці з Тижнем моди у Fest Republic триває і Lviv Art Week. Це масштабна подія у світі львівського мистецтва. Lviv Art Week - захід, який стане першою цеглинкою в розбудові нового амбітного і щорічного артпроєкту європейського зразка. Експозиційна площа «LAW» умовно поділятиметься на зони, у яких представлять одразу кілька проєктів різних напрямків. Відкриватиме експозицію секція скульптури: роботи іменитих скульпторів та представників молодого покоління. У наступному сегменті запрезентуємо твори чотирьох колаборацій художників з дизайнерами, які створюють колекції Lviv Fashion Week – 2020. До слова, заходи та покази LvivFashionWeek відбуватимуться зовсім поряд й паралельно із LAW.

Де: FESTrepublic

Коли: 8-11 жовтня, 13:00-20:00

ВЕЧІРКА 2000-Х. ПОВЕРНЕННЯ

Вечірка 2000-х у Львові. Фото: telegraf.com.uaВечірка 2000-х у Львові. Фото: telegraf.com.ua

Всі ми пам’ятаємо, як відпочивати в нульових. А ще краще, які масштабні тусовки збирали наші вечірки 2000-х. Всі збирались, щоб просто відірватись і це було в кайф. Цієї п’ятниці відкручуємо годинник на 20 років назад. Робочий стіл з полем під мелодію запуску Windows XP, на місці Телеграму — квіточка Аськи. 
Замість моди на айфон — мрії про розкладушку Моторола, а плейлист обмежений стопкою дисків біля магнітоли.

Де: Львів, !FESTrepublic

Коли: 9 Жовтня, 22:00

Ціна: 100 гривень

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЖОНА ЛЕННОНА

День народження Джона Леннона. Фото: debate.comДень народження Джона Леннона. Фото: debate.com

Всесвітньовідомі хіти прозвучать у виконанні кавер гурту BeatleVs, який створений у Львові у 2010 році на основі львівського фан-клубу Бітлз. Спочатку гурт виступав лише на акціях фан-клубу, а згодом розширив географію виступів на всю Україну та закордоном. Гурт став лауреатом фестивалю Кленчона в Польщі 2017 та 2018 року та учасником багатьох акцій та фестивалів. 

Де: Ennio Event Square

Коли: 9 жовтня, 19:00

Ціна: 200 гривень

TAKE A BREAKS

Вечірка "Take a Breaks" у Львові. Фото: pexels.comВечірка "Take a Breaks" у Львові. Фото: pexels.com

Нова серія вечірок "Take a Breaks" від Vatra Tribe. Гостей чекатиме фірмовий звук від Garry Shumoff та майстри дек і мікшера:

BatOn
Nikitone
Garry Shumoff
Wednesday
BrainBeat
Gilza
Ulla

Де: Котельня Ruїn Bar

Коли: 9 жовтня, 23:00

Ціна: 200 гривень

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ: VETERANS STRONG PARTY 2

Концерт до Дня Захисника України. Фото: pinterest.co.ukКонцерт до Дня Захисника України. Фото: pinterest.co.uk

Концерт до Дня захисника України у супроводі гуртів Сокира Перуна, Тінь Сонця / Tin' Sontsya та КОМУ ВНИЗ. Кошти з квитків будуть передні у львівський військовий госпіталь.

Де: !FESTrepublic

Коли: 10 жовтня 2020, 18:00 - 20:00

Ціна: 200 гривень, учасникам бойових дій - безкоштовно.

ОЛЯ ЦИБУЛЬСЬКА

Оля Цибульська виступить у Львові. Фото: bestmusic.com.uaОля Цибульська виступить у Львові. Фото: bestmusic.com.ua

Оля Цибульська - співачка, телеведуча, автор та виконавиця головних українських поп-хітів.Вибухова суміш з шаленої енергії, спокусливих танців і відвертих почуттів. Там, де Цибульська, завжди легко, щиро та дуже гаряче, а її пісні - саундтреки до життя кожного, під які хочеться кохати, цілувати та брати від життя максимум.

Де: Розважальний центр Одеон\ODEON

Коли: 10 жовтня, 20:00

Ціна: 200 – 350 гривень

PIAZZOLA TIME

Концерт присвячений поціновувачам творчості Астора П’яццоли. Фото: Lem StationКонцерт присвячений поціновувачам творчості Астора П’яццоли. Фото: Lem Station

Астор П’яццола був аргентинським композитором, який підняв традиційне танго на п’єдестал. Він створив стиль nuevo tango, який включає елементи джазу та класичної музики. Завдяки П’яццолі танго зазвучало з найкращих сцен світу. Дует Богдана Андрійчука та Івана Остаповича наповнять колишнє трамвайне депо музикою у ритмі танго.

Де: Lem Station

Коли: 10 жовтня, 20:00

Ціна: 150 гривень

ОЛЕКСАНДР ПОЛОЖИНСЬКИЙ ТА "ТРИ ТРОЯНДИ"

Сашко Положинський виступить із тріо "Три троянди". Фото: soldout.uaСашко Положинський виступить із тріо "Три троянди". Фото: soldout.ua

Олександр Положинський – колишній учасник гурту «Тартак» і проєкту «Був‘є», теперішній співучасник дуету «Ол.Ів.‘Є», автор і виконавець власних пісень. Три троянди - це Валерія Паляруш – піаністка, Марта Ковальчук – бас-гітаристка, контрабасистка, Марія Сорокіна – барабанщиця.

Вони зібралися разом, щоб виконати пісні з репертуару «Тартака», «Був‘є» та «Ол.Ів.‘Є» – знайомим голосом, але в новому аранжуванні. Для свого першого спільного концерту вибрали, переважно, ліричні пісні – звідси й назва концерту «Лірика». Деякі з цих пісень вже дуже давно не виконувалися наживо.

Де: Ennio Event Square

Коли: 10 жовтня 2020, 20:00 - 22:00

Ціна: 200 гривень

Ювілей Музею Франка у Львові

Музей Франка у Львові святкує ювілей. Фото: dimfranka.lviv.uaМузей Франка у Львові святкує ювілей. Фото: dimfranka.lviv.ua

У Домі Франка вирує багатогранне мистецьке життя: літературні вечори, театральні вистави, концерти класичної і сучасної музики, різнопланові виставки й перформанси. Зали Музею стають відкритим простором для актуальних мистецьких ініціатив. Музей запрошує на різні атракції з нагоди дня свого народження. Різноманітні події відбуватимуться впродовж двох місяців – до кінця листопада. Відвідувачів чекатиме виступ етно-гурту «Курбаси». За попереднім записом можна буде потрапити на авторську екскурсію домом письменника від правнука Івана Франка – Петра Галущака.

Де: Дім Франка

Коли: 10-11 жовтня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Home Party 2.0

У МолодоЗелено відбудеться вечірка для своїх. Фото: pexels.comУ МолодоЗелено відбудеться вечірка для своїх. Фото: pexels.com

Треки, які ти зазвичай вмикав лише вдома звучатимуть для усіх. Навушники, до речі, теж можна залишати вдома, вони не знадобляться. А от друзів покликати варто. Драйвова домашня закрита вечірка. Багато диму, світла і смачних напоїв. Плей-лист із виконавцями, які ніколи б не зустрілися на одній сцені, але слова їхніх треків точно знають всі напам’ять: Britney Spears, MONATIK, Jerry Heil, 50 Cent, Потап і Настя, Врємя і Стєкло, Imagine Dragons.

Де: MolodoZeleno

Коли: 11 жовтня, 20:00

Ціна: 70-100 гривень

ШВИДКІ ПОБАЧЕННЯ У ЛЬВОВІ

Неординарні побачення у Львова дають шанс зустріти своє кохання. Фото: gastroli.uaНеординарні побачення у Львова дають шанс зустріти своє кохання. Фото: gastroli.ua

Вечірка флірту і знайомств, де протягом одного вечора можна познайомитися і приємно провести час у живому спілкуванні з різними цікавими людьми.

Кому підходить:

  • для людей з насиченим графіком роботи
  • часто подорожуючих
  • для тих, в кого завершились попередні відносини (бажано від 6 місяці перерви), а нові не знаєте, де шукати.

Реєстрація

Де: Rafinad People

Коли: 11 жовтня, 17:00

Ціна: 300 гривень

Нагадаємо, львів’ян кличуть на ковбойські вікенди. Біля Львова облаштували справжній ковбойківський парк, який на вихідних переносить відвідувачів у справжній вестерн.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах