День сирника: львів'ян і туристів кличуть на безкоштовне частування

Львів'ян і туристів кличуть на безкоштовне частування. Фото: poradnyk.com.ua (умовне)

Львів'ян і туристів кличуть на безкоштовне частування. Фото: poradnyk.com.ua (умовне)

Дозвілля та їжа
25 жовтня 2020 09:09

Вже на цих вихідних, 23-25 жовтня, у Львові традиційно пройде «Свято сиру та вина». Останній день свята буде присвячений одному з найулюбленіших десертів багатьох – сирнику! Тож львів’ян і туристів запрошують на безкоштовне частування.

Протягом усіх днів свято запропонує велику інтерактивну програму для усієї родини! Винні дегустації для справжніх гурманів, курси сабражу, малювання картин вином, корк-арт, винна пошта, велика давильня винограду та багато іншого. У денній програмі дітям будуть запропоновані розваги, фокуси та конкурси від чарівних клоунів. А щовечора на головній сцені фестивалю виступатимуть запальні музичні гурти.

Закінчення святкування буде дуже смачним та солодким, адже це буде день сирника! Відтак, 25 жовтня на святі буде представлено найширший вибір смачних сирників від різноманітних виробників. А головне – відвідувачів пригощатимуть величезним справжнім львівським сирником за традиційним давнім рецептом.

Величезний сирник. Фото: Свято Сиру і Вина у Львові/FacebookВеличезний сирник. Фото: Свято Сиру і Вина у Львові/Facebook

Свято чекає справжніх гурманів на площі перед Палацом Потоцьких, що на вулиці Коперника, 15 у Львові. Дійство триватиме з 23 по 25 жовтня, з 14:00 до 21:00. Вхідні квитки коштують 50-100 гривень, їх можна придбати за посиланням. Не забудьте взяти маску!

Карта свята. Фото: Свято Сиру і Вина у Львові/FacebookКарта свята. Фото: Свято Сиру і Вина у Львові/Facebook

Нагадаємо, у жовтні у Центрі Довженка у Львові стартував сезон лялькових вистав. Мешканців Сихівського району, гостей міста й усіх львів'ян запрошують на цікаві вистави Львівського академічного театру ляльок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах