З краєвидом на Оперний: у Львові відкрили кав'ярню у скандинавському стилі

У Львові відкрили кав'ярню у скандинавському стилі. Фото: blackfield.coffee

У Львові відкрили кав'ярню у скандинавському стилі. Фото: blackfield.coffee

Дозвілля та їжа
02 листопада 2020 12:31

Цієї осені в центрі Львова відкрили класичну кав’ярню в скандинавському стилі з виглядом на Оперний театр. Цей заклад особливо полюбиться кавоманам, адже тут можна смакувати спешелті-каву власного обсмажування та насолоджуватись могутніми краєвидами Львова.

Затишок і краєвиди

У просторі кав’ярні «The Wave Project»  близько 100 квадратних метрів. Серед особливостей закладу – краєвид на Оперний театр і вулицю Городоцьку.

«Це класична кав’ярня третьої хвилі у скандинавському стилі, де готують виключно спешелті-каву власного обсмажування. У назву “Проєкт хвилі” ми заклали думку про те, що хвиля ніколи не припиняє рух, вона завжди рухається та утворює нову хвилю. Ми зацікавлені в постійному розвитку нашої кав’ярні та кавової культури загалом», – розповідають у закладі.

Смакувати кавою

У Львові відкрили кав'ярню у скандинавському стилі. Фото: blackfield.coffeeУ Львові відкрили кав'ярню у скандинавському стилі. Фото: blackfield.coffee

В новій кав’ярні готують виключно спешелті-каву власного обсмажування. Окрім класичних кавових напоїв, тут готують V60, Clever, Kalita та Aeropress. Також пропонують тости, смузі-боули та випічку.

З меню:

  • Еспресо – 45 грн
  • Фільтр – 45 грн
  • Колд-брю – 65 грн

Коли приходити

«The Wave Project» розташована на третьому поверсі торговельного центру «Магнус», що на вулиці Шпитальній, 1 у Львові. Кав’ярня працює щодня з 10:00 до 20:00. Щоби забронювати столик, телефонуйте за номером телефону (050) 228 98 75.

Нагадаємо, на Катедральній площі у Львові в тестовому режимі запрацював молодіжний заклад «People Place».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах