Вінтаж та антикваріат: львів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба

Львів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба. Фото: TLUM & KRAM

Львів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба. Фото: TLUM & KRAM

Дозвілля та їжа
04 листопада 2020 10:55

Львів’ян кличуть на безпечний шопінг просто неба! Вже цих вихідних у дворику Ратуші вчетверте пройде блошиний ринок TLUM & KRAM. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Що буде після листопада — невідомо, але ми хочемо підтримати локальних продавців, з одного боку, та дати можливість львів'янам придбати щось цікаве, з іншого. Наші попередні заходи мали велику популярність. Розуміючи ситуацію, ми зберемось не у приміщенні та з дотриманням усіх карантинних норм. Масковий режим, дотримання дистанції, контроль за кількістю людей на ярмарку — це ми гарантуємо», — розповіла співзасновниця TLUM & KRAM Дара Бурко.

Що можна купити

Львів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба. Фото: Дмитро ЯровийЛьвів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба. Фото: Дмитро Яровий

Так, в суботу, 7 листопада на блошиному ринку локальні майстри та підприємці продаватимуть декор, кераміку, аксесуари, прикраси, натуральну косметику, іграшки, солодощі та чай, а також рослини. З найбільш цікавого: автентичні музичні інструменти ручної роботи, вироби з вітражу та скульптури.

В неділю, 8 листопада, у дворику Ратуші представлять вінтажні та антикварні речі для поціновувачів старовини, зокрема столові прибори, сервізи, вази, підсвічники, текстильні вироби та інші предмети інтер'єру. Традиційно буде чимало гуцульських товарів, а також колоритний крам з Європи.

Коли приходити

Львів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба. Фото: Дмитро ЯровийЛьвів’ян кличуть на блошиний ринок просто неба. Фото: Дмитро Яровий

Львівський блошиний ринок TLUM & KRAM пройде вже цих вихідних, 7-8 листопада з 10:00 до 18:00, у внутрішньому дворику Ратуші, на площі Ринок, 1. У суботу вхід безкоштовний, у неділю — будь-яка паперова купюра. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам бойових дій, вагітним й іменинникам — безкоштовно.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах