Зазирни у майбутнє: біля Львова з'явиться ще один торговий центр

Біля Львова з'явиться ще один торговий центр. Фото: pexels.com (умовне)

Біля Львова з'явиться ще один торговий центр. Фото: pexels.com (умовне)

Дозвілля та їжа
03 грудня 2020 13:12

В Сокільниках, що біля Львова, планують звести величезний торговий комплекс «Епіцентру». Його будівництво обіцяють завершити до кінця 2021 року. Про це повідомили в пресслужбі Львівської облдержадміністрації. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, тут зведуть сучасний торговельний центр із відкритими фасадами, де буде перший регіональний логістичний комплекс за аналогією логістичних складів компанії Amazon.

Комплекс буде триповерховим: на першому поверсі облаштують торговельний магазин, а на двох інших – логістичний центр. У торгівельному центрі працюватиме 700 людей і ще 1,5 тисячі – у фулфілмент-центрі. Загалом тут обіцяють створити 2200 нових робочих місць.

Центр буде автоматизованим, люди виконуватимуть певні операції, а усі товаропотоки з’єднають конвеєрними системами. На об’єкті також планують встановити сортувальну систему.

На будівництво планують залучити 2,9 млрд грн.

Нагадаємо, в листопаді на Сихові після реконструкції відкрили оновлений супермаркет «Арсен», що на проспекті Червоної Калини, 60 у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах