Холодне мистецтво: на Різдво у Львові відбудеться фестиваль льодових скульптур

Холодне мистецтво: на Різдво у Львові відбудеться фестиваль льодових скульптур  - фото

Холодне мистецтво: на Різдво у Львові відбудеться фестиваль льодових скульптур - фото

Дозвілля та їжа
17 грудня 2020 16:41

На Різдво 2021 у Львові відбудеться фестиваль Льодових скульптур. Шанувальників холодного мистецтва запрошують на казкове дійство 7-8 січня. Читайте всі новини Львова.

Подивитися на те, як брили льоду у руках скульпторів перетворюються на твори мистецтва можна буде у четвер та п'ятницю, 7-8 січня. Де саме відбудеться фестиваль Льодових скульптур 2021 у Львові організатори ще не вирішили, цю інформацію обіцяють повідомити згодом. Ймовірно, що це буде на проспекті Свободи.

"Запрошуємо львів’ян та гостей міста відвідати казковий світ Льодових скульптур та поспостерігати, як створюватимуться шедеври з льоду", - йдеться у повідомленні організаторів.

Холодне мистецтво: на Різдво у Львові відбудеться фестиваль льодових скульптур. Фото Дивись.info.Холодне мистецтво: на Різдво у Львові відбудеться фестиваль льодових скульптур. Фото Дивись.info.

До Нового року 2021 залишилося якихось два тижні і багато ресторанів Львова вже розповіли, чим пригощатимуть і дивуватимуть гостей у ніч на 1 січня. Танці до знемоги на найвищому танцполі міста Лева, балет "Лускунчик", пивні ріки й італійська кухня. VG Львів з’явував, які програму і меню пропонують ресторани та клуби міста Львова у новорічну ніч.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах