Фото року: світлина похорону у Львові під час пандемії стала найкращою за версією Bird in Flight

Світлина похорону у Львові під час пандемії стала найкращою за версією Bird in Flight. Фото: Оnlinekassa.pro (умовне)

Світлина похорону у Львові під час пандемії стала найкращою за версією Bird in Flight. Фото: Оnlinekassa.pro (умовне)

Дозвілля та їжа
30 грудня 2020 10:06

Фото львівського фотографа Романа Бордуна визнали найкращим за версією інтернет-журналу Bird in Flight. На світлині — сцена похорону біля львівської багатоповерхівки. Її Бордун зробив з балкона своєї квартири. Читайте найцікавіші львівські новини

За словами фоторедакторки видання Bird in Flight Льолі Гольдштейн, цей знімок львівський фотограф зробив із балкона своєї квартири у квітні. У труні — його сусід. Церкви були закриті, тому церемонію прощання родичі покійного провели вдома. Фотографію Роман зробив випадково: він просто визирнув із вікна, побачив кадр і натиснув на кнопку камери.

Фото похорону під час пандемії львівського фотографа Романа Бордуна визнали найкращим за версією інтернет-журналу Bird in Flight.Фото похорону під час пандемії львівського фотографа Романа Бордуна визнали найкращим за версією інтернет-журналу Bird in Flight.

"Я бачила і більш вражаючі за своїм масштабом або трагедійністю знімки — взяти хоча б репортажі з ковідних лікарень, які публікують світові ЗМІ ще з весни. Але на мій погляд, мало який знімок так лаконічно і переконливо передає дух року, що минає. Труна і люди, які прийшли попрощатися з покійним, справляють не гнітюче, а заспокійливе враження. Так, коронавірус ще не переможений, але сонце світить і життя триває, а отже, є надія, що все буде не так уже й погано», – пояснила Льоля Гольдштейн, пише  Zaxid.net.

Як зазначила Льоля Гольдштейн, ця світлина найкраще передає атмосферу року, що минає. Також вона зазначила, що загалом 2020-ий став роком документальної фотографії.

Додамо, що Bird in Flight — інтернет-журнал, який висвітлює тенденції сучасної фотографії та публікує роботи авторів з усього світу. Видається фотобанком Depositphotos з 2014 року. У 2018 році видання також запустило міжнародний конкурс новаторської фотографії Bird in Flight Prize, у 2019 році — національну премію «Укрсучфото».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах