У Львові стартував фестиваль Льодових скульптур: фото, відео

У Львові стартував фестиваль Льодових скульптур. Фото: DARIA ALYOSHKINA.

У Львові стартував фестиваль Льодових скульптур. Фото: DARIA ALYOSHKINA.

Дозвілля та їжа
03 сiчня 2021 11:25

На проспекті Свободи у Львові стартував фестиваль Льодових скульптур 2021. Цьогорічна тема – "Відродження". Подивитися на те, як брили льоду у руках скульпторів перетворюються на твори мистецтва можна буде сьогодні, 3 січня.

Роботи скульптори розпочали учора, сьогодні мають завершити. Львів'яни та гості міста матимуть змогу сфотографуватися з холодними скульптурами.

"Запрошуємо львів’ян та гостей міста відвідати казковий світ Льодових скульптур та поспостерігати, як створюватимуться шедеври з льоду", – йдеться у повідомленні організаторів.

У Львові стартував фестиваль Льодових скульптур. Фото: DARIA ALYOSHKINA.У Львові стартував фестиваль Льодових скульптур. Фото: DARIA ALYOSHKINA.

Додамо, що раніше фестиваль Льодових скульптур у Львові анонсували на Різдво, 7-8 січня. Втім, через погоду вирішили провести раніше. 

Нагадаємо, у зв’язку з пандемією, цьогоріч Новий рік та Різдво у Львові будуть особливими. Без масштабних заходів, без гучних дискотек, і з дотриманням соціальної дистанції. Засвічення ялинки, встановлення шопки та інші активності проходитимуть в адаптованому до карантинних норм форматах: афіша.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах