Різдво у Львові 2021: опублікована повна програма

Різдво у Львові 2021: опублікована повна програма. Фото: mtourism.com.ua

Різдво у Львові 2021: опублікована повна програма. Фото: mtourism.com.ua

Дозвілля та їжа
04 сiчня 2021 11:14

У Львові на Різдво запланували низку заходів: проведення тематичних вистав, концертів та вертепів. Всі ці події будуть відбуватись із дотримання карантинних норм. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Встановлення Дідуха традиційно відбудеться 6 січня о 12:00 на площі Яворського за участі хору «Гомін». На проспекті Свободи діє Виставка льодових скульптур. У Шевченківському гаю проведуть «Різдво в Гаю». Окрім цього, у Львові досі можна відвідати резиденцію Святого Миколая.

У Львові на Різдво запланували низку заходів. Фото міськрадиУ Львові на Різдво запланували низку заходів. Фото міськради

«Львів готується до святкування Різдва в особливих умовах. Цьогоріч воно вперше проводитиметься не так, як завжди. Вперше будуть здійснюватися особливі заходи безпеки через карантинні обмеження. Однак ми розуміємо, що цей різдвяний період має важливі традиції, і їх буде збережено», — зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Цього року головний акцент буде на проведенні менших заходів, невеликих локаціях, які все одно дадуть змогу людям відчути дух Різдва.

Львів'ян і туристів кличуть на Різдво у Гаю: програма 2021

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах