Тірамісу з лавандою і смажений бузок: Євген Клопотенко кличе львів'ян на симфонічну вечерю

Євген Клопотенко кличе львів'ян на симфонічну вечерю. Фото: ufond.ua

Євген Клопотенко кличе львів'ян на симфонічну вечерю. Фото: ufond.ua

Дозвілля та їжа
21 сiчня 2021 14:16

В березні до Львова із "симфонічною вечерею" приїде відомий український кулінарний експерт та шеф-кухар Євген Клопотенко. На дійство запрошують усіх господинь та господарів, які хочуть смачно зустріти весну. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Сім спеціально створених страв високої кухні під сім незабутніх музичних творів, вишукана атмосфера й калейдоскоп емоцій – і їжа зазвучить! Зустрінемо весну зі смаком!», – кажуть організатори.

Так, велика "звана вечеря" відбудеться 7 та 8 березня у залі Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика, що на вулиці Чайковського, 7 у Львові, під баттутою Любомира Ліщука. Вечерею "диригуватиме" сам Євген Клопотенко. Подробиці за посиланням.

Зазначимо, що Євген Клопотенко  — український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий. Він же є засновником соціального проєкту зі зміни культури харчування Cult Food, співзасновником ресторану "Сто років тому вперед", автором популярного в Україні кулінарного сайту. Клопотенко переконаний, що готувати – просто, тож ділить авторськими рецептами на своєму сайті. Кухар не обмежує себе звичними стравами та постійно вигадує нетипові рецепти, зокрема – з квітів. Так, у його весняному меню є смажений бузок, а в літньому – солодощі з календулою та лавандою.

Здивуйте коханих: куди піти в День Валентина у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах