Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня. Фото: unsplash.com

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
08 березня 2021 08:42

Куди піти у Львові 8 Березня — це запитання, яке турбує багатьох. І не даремно, адже цього дня у місті Лева буде стільки всього цікавого. Концерти, мюзикли, дегустації. Про ці та інші заходи у Львові у Міжнародний жіночий день 2021 року розкаже VG Львів.

Мюзикл "Гуцулка Ксеня"

Мюзикл "Гуцулка Ксеня" (лібрето і музика Ярослава Барнича) зіграє Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр ім. І. Франка.Мюзикл "Гуцулка Ксеня" (лібрето і музика Ярослава Барнича) зіграє Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр ім. І. Франка.

У понеділок, 8 Березня, у Львівському театрі опери та балету на гостей чекає мюзикл-сенсація "Гуцулка Ксеня". 

Масштабне дійство, в якому, за словами організаторів, візьмуть участь 30 акторів, із танцювальними номерами з автентичними українськими лейтмотивами, захопить і приголомшить водночас. Серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. А "родзинкою" вечора стане лазерне шоу від Show Service, яке створюватиме неймовірні ефекти як на сцені, так і в залі.

Сюжет мюзиклу "Гуцулка Ксеня": до Ворохти зі США прибувають українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині "свідому українку" і одружиться з нею.

Мюзикл "Гуцулка Ксеня" (лібрето і музика Ярослава Барнича) зіграє Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр імені Івана Франка.

Коли: 8 березня о 15:00

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Адреса: пр. Свободи, 28

Ціна: від 340 гривень

Велика симфонічна вечеря з Євгеном Клопотенком

8 березня у залі Львівської національної філармонії відбудеться Велика симфонічна вечеря з Євгеном Клопотенком 8 березня у залі Львівської національної філармонії відбудеться Велика симфонічна вечеря з Євгеном Клопотенком

У Міжнародний жіночий день, 8 березня, у залі Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика INSO-Львів під батутою Любомира Ліщука, зіграє велику звану вечерю, "диригуватиме" якою український кулінарний експерт Євген Клопотенко.

Сім спеціально створених страв високої кухні під сім незабутніх музичних творів, вишукана атмосфера й калейдоскоп емоцій — і їжа зазвучить!

Коли: 8 березня о 19:00

Де: Львівська обласна філармонія

Адреса: вул. Чайковського, 7

Ціна: 2500 гривень

Jazz in love

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня фото 1Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня фото 1

8 березня проект Shockolad запрошує на весняні концерти, які відбудуться у театрі імені Марії Заньковецької у Львові.

Цього дня музиканти творитимуть джазову музику, яка зароджена з любові до імпровізації. У весняному концерті будуть об’єднані, як світові сучасні джазові хіти у власних аранжуваннях shockolad, так і українські ретро пісні в оригінальних джазових інтерпретаціях. Пісні про любов, джазові стандарти та shockolad-івський авторський етноджазовий грув. 

Коли: 8 березня о 17:00

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Адреса: вул. Лесі Українки, 1

Ціна: від 230 гривень

ТНМК

8 Березня у Malevich Night Club у Львові гурт "ТНМК" презентує концертну програму "Всі ждуть весну"8 Березня у Malevich Night Club у Львові гурт "ТНМК" презентує концертну програму "Всі ждуть весну"

8 Березня у Malevich Night Club відомий гурт "Танок на Майдані Конґо" презентує концертну програму "Всі ждуть весну". 

"Це буде нове шоу, з прем’єрами та несподіванками, під час якого ви дізнаєтеся, чому саме всі ждуть весну", — зазначають музиканти. 

Коли: 8 березня о 19:00

Де: Malevich Night Club

Адреса: пр. Чорновола, 2

Ціна: від 490 гривень

Віктор Павлік

Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня фото 2 1Не проґав найцікавіше: куди піти у Львові 8 Березня фото 2

У понеділок, 8 березня, у Львові у клубі FESTrepublic співатиме улюбленець українок Віктор Павлік. У Міжнародний жіночий день на гостей чекають найпопулярніші хіти народного Шикидима про любов: "Ти подобаєшся мені", "Ні обіцянок, ні пробачень", "Дівчина Сонце" і ще два десятка улюблених пісень.

Після концерту — вечірка.

Коли: 8 березня о 20:00

Де: !FESTrepublic

Адреса: вул. Старознесенська, 24-26

Ціна: від 200 гривень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах