Раніше, ніж зазвичай: Болгарія анонсувала відкриття туристичного сезону 2021

Раніше, ніж зазвичай: Болгарія анонсувала відкриття туристичного сезону 2021. Фото: joinup.ua

Раніше, ніж зазвичай: Болгарія анонсувала відкриття туристичного сезону 2021. Фото: joinup.ua

Дозвілля та їжа
15 березня 2021 13:49

З 1 травня 2021 року Болгарія планує розпочати літній туристичний сезон. Він відбудеться з обмеженнями і дотриманням заходів санітарно-епідеміологічної безпеки. Про це повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на пресслужбу Міністерства туризму країни.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Рішення про запуск туристичного сезону 1 травня узгодили з органами охорони здоров'я і МЗС Болгарії. У понеділок, 15 березня, затвердять заходи, які торкнуться об'єктів розміщення, ресторанів і кафе, а також місць для розваг туристів», – заявила віцепрем'єрка і міністерка туризму республіки Маріяна Ніколова.

За її словами, сезон стартує трохи раніше, ніж зазвичай, щоб забезпечити стабільну роботу галузі і дотримуватися заходів безпеки, запропонованих органами охорони здоров'я. Вимоги для в'їзду туристів до Болгарії вже розроблені і узгоджені.

«Наступного тижня Євросоюз прийме рішення про так званий «сертифікат стану здоров'я», і болгарський уряд підтримує цю позицію», – казала Ніколова.

Після запровадження в країнах Євросоюзу паспортів вакцинації, відповідне посвідчення дозволить відвідати країну тим, хто вже перехворів коронавірусом і має антитіла, вакцинованим туристам, а також тим, у кого негативний результат ПЛР-тесту.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах