З доставкою в Рясне: у Залізничному районі відкрили піцерію однієї з найбільших світових мереж

З доставкою в Рясне: у Залізничному районі Львова відкрили піцерію однієї з найбільших світових мереж. Фото: Domino's Pizza.

З доставкою в Рясне: у Залізничному районі Львова відкрили піцерію однієї з найбільших світових мереж. Фото: Domino's Pizza.

Дозвілля та їжа
18 березня 2021 17:15

У Львові відкрили шосту піцерію однієї з найбільших світових мереж – Domino's Pizza. Новий заклад з’явився на вулиці Залізничній, 21. Тепер замовити піцу можуть і мешканці Рясного.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Відкриття нової піцерії у Залізничному районі Львова відбулося у середині березня. 

"Ми розширили зону доставки і тепер дозвозимо свою піцу у Рясне! А доставка на Левандівку стане швидшою. Зустрічай нову піцерію Domino's на вул. Залізнична, 21", – йдеться у повідомленні Domino's Pizza.

Мінімальна сума замовлення на доставку – 145 гривень. Час доставки: з 10:00 до 22:59 – 30 хвилин, з з 23:00 до 01:59 – 60 хвилин.

Додамо, Domino's Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році, яка налічує більше 15 тисяч закладів в 90 країнах світу. В Україні компанія працює з 2010 року. У Львові піцерії цієї компанії є на проспекті Шевченка, проспекті Червоної Калини, проспекті Чорновола, на вулиці Івана Мазепи та  вулиці Кульпарківській. А тепер ще й – на Залізничній.

Хто на новенького: найкращі ресторани Львова, які відкрилися взимку 2020-2021

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах