ТОП-10 серіалів березня. Фото: pogd.es
Залипай поки вдома: ТОП-10 серіалів березня
Дозвілля та їжа
24 березня 2021 13:37
ТОП-10 серіалів березня. Фото: pogd.es

Карантин знову диктує нам свої правила, а декому – навіть встиг зіпсувати плани. Та не поспішайте сумувати, адже в березні на екрани вийде безліч цікавих новинок! І комедії, і фантастика, і детективи тощо. Тож любителям серіалів залишається лише знайти час для перегляду довгоочікуваних стрічок.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів підготував добірку з 10 серіалів березня, які варто подивитись.

Уламки

«Уламки» – науково-фантастичний серіал про двох відважних і відданих своїй справі спецагентів, які піддають своє життя небезпеці, аби розкривати незвичайні інциденти.

Так, одного разу красень Брайан Беневентота та Фінола Джонсмаст прибули на місце аварії величезного інопланетного корабля. Двом героїчним співробітникам потрібно буде об'єднати зусилля, щоб розкрити обставини аварії космічного гіганта. Незабаром з'ясовується, що грандіозна аварія таємничим чином вплинула на людську расу. А всі околиці місця катастрофи перетворилися на величезну аномальну зону.

Сезон: 1

Жанр: детектив, драма, фантастика

Прем’єра: 1 березня

Фельдшери/Кров

Серіал розповідає історію надзвичайно різних парамедиків Самсона Кає та Джейна Хоррокса, а також їх колег зі станції швидкої допомоги на півдні Лондона. Напружена робота з порятунку людських життів не заважає їм веселитися і валяти дурня. Адже коли на тебе щодня звалюється гора непередбачених проблем, без гумору ніяк не обійтися.

Сезон: 1

Жанр: комедія

Прем’єра: 9 березня

Єдиний

Що, якби ідеальну пару можна було знайти завдяки одному ДНК-тесту? Таке відкриття зробили в серіалі «Єдиний», що є екранізацією однойменної книги Джона Маррс. У центрі сюжету опиняється дослідниця, якій вдається відкрити спосіб пошуку ідеального партнера по ДНК. Героїня не збирається упускати чудову нагоду, тому організовує амбітний центр по підбору ідеальних пар. Звичайно ж, в світі існує безліч людей, які просто мріють зустріти другу половинку. Тепер у них з'явилася прекрасна можливість досягти своєї мети і знайти довгоочікуване щастя. Але чи все так просто, як здається на перший погляд? Любов і брехня заплутуються в складну спіраль, що призводить до величезної кількості проблем ...

Сезон: 1

Жанр: драма, трилер, кримінал, фантастика

Прем’єра: 12 березня

Майянці

Також цього місяця глядачі побачать черговий сезон спін-офу безсмертного серіалу «Сини Анархії». Цього разу фігуруватиме вже зовсім інша банда байкерів і інший головний герой - Ізікііля Рейес. Він щойно вийшов із в'язниці і приєднався до банди «майянці», які вступають в криваву війну з мексиканськими наркокартелями. Сили нерівні і шансів на перемогу майже немає, але у Ізікііля є план, як це можна виправити.

Сезон: 3

Жанр: драма, кримінал

Прем’єра: 16 березня

Червоний дерматин

Корал, Венді і Джині – представниці «найдавнішої професії» з різних країн, які опинились в рабстві. Жінки рятуються втечею від свого сутенера, та він не збирається так легко відпускати своїх працівниць. Героїні не можуть піти в поліцію, так як відразу ж потраплять за ґрати через свою діяльність. Більш того, вони причетні до деяких інших правопорушень. Жінки постійно стикаються зі всілякими небезпеками і живуть кожен день так, ніби він останній, але це лише зміцнює їх дружбу і віру в те, що разом вони сильніші.

Сезон: 1

Жанр: драма, кримінал, бойовик, трилер

Прем’єра: 16 березня

Яструб та Зимовий Солдат

Фанатики кінематографічного всесвіту Marvel Studios, готуйтесь! Адже цього місяця на екрани вийшов другий серіал про найближчих друзів Капітана Америки – Яструба та Зимового Солдата. Тут Сем Вілсон і Бакі Барнс стикаються з наслідками подій фільму «Месники: Завершення», адже Вілсон отримав від Стіва Роджерса звання Капітана Америки.

Сезон: 1

Жанр: бойовик, фентезі, драма

Прем’єра: 19 березня

Предки

Продовження комедійного серіалу про батьківство за участі Мартіна Фрімана. У першому сезоні Пол та Еммі переживали перші “радощі” батьківства з зовсім маленькими дітками. Тепер діти підросли, але проблем у вихованні виявилось ще більше.

Головні герої намагаються знайти баланс між вихованням трьох дітей, роботою, захопленнями, спілкуванням з рідними. Життя в сім’ї непросте, але захоплююче. А з комедійних випадків можна скласти цілий серіал, що і реалізували автори! Варто подивитися, якщо ви любите сарказм, чорний гумор, історії звичайного життя без прикрас.

Сезон: 2

Жанр: комедія

Прем’єра: 22 березня

Порушники

Пам’ятаєте, як у «Шерлоку» Бенедикт Камбербетч організував мережу збору інформації через підлітків-розбишак? Тепер в центрі подій не Шерлок Холмс і доктор Ватсон, в серіалі ці підлітки виходять на перший план. Творці картини висувають неймовірну теорію. Може, саме діти-безхатьки насправді розкривали усі справи, а Холмс просто присвоїв собі досягнення?

Сезон: 1

Жанр: детектив, кримінал

Прем’єра: 26 березня

Сонячні протилежності

Не обійдеться добірка й без мультсеріалу з чорним гумором! «Сонячні протилежності», від творця всім відомих Ріка та Морті, розповідає про прибульців, які рятуючись зі своєї вмираючої планети, зазнали катастрофи на Землі і змушені прикидатися звичайними людьми. Але ж всі ми знаємо, що вони «Нетутешні». Людська цивілізація викликає у гостей з іншого світу чимало питань і вони ніяк не можуть вирішити, хороша ця планета чи ні. Точно відомо лише одне – вони повинні захищати живого суперкомп'ютера Пупу, який одного разу еволюціонує, поглине їх та змінить Землю.

Сезон: 2

Жанр: анімований ситком, наукова фантастика

Прем’єра: 26 березня

Місто на пагорбі

Сюжет серіалу переносить глядачів у Бостон початку 90-х років. У місто, яке потопає в злочинності. Корупціонери тут на кожному кроці, а расистські витівки - обов'язковий атрибут місцевих жителів. Все перевертається, коли в місті з'являється чорношкірий прокурор з Брукліна. Головний персонаж Декорсі Уорд має намір змінити життя в цьому неспокійному районі, показати місцевим жителям, що таке порядок і закон. Єдиний шанс виправити ситуацію - хисткий союз з досвідченим агентом ФБР, який і сам не чистий на руку.

Сезон: 2

Жанр: драма, кримінал

Прем’єра: 28 березня

Нагадаємо, в лютому 2021 року у Львові знімали кіносеріал «Кава з кардамоном», тож центр міста перетворився на знімальний майданчик – вузькими вуличками рухалися карети з кіньми, а поруч прогулювалися панянки у пишних сукнях та аристократи у капелюхах. Дивіться фото за посиланням.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах