Leopolis Jazz Fest: названа дата проведення фестивалю у 2021 році

Leopolis Jazz Fest: названа дата проведення фестивалю у 2021 році. Фото: Leopolis Jazz Fest/Facebook

Leopolis Jazz Fest: названа дата проведення фестивалю у 2021 році. Фото: Leopolis Jazz Fest/Facebook

Дозвілля та їжа
12 травня 2021 13:23

Попри карантин, Leopolis Jazz Fest у 2021 році таки відбудеться. Популярний джазовий фестиваль у Львові проведуть 24-27 червня з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Є деякі речі, які є символом Львова. Львів в уяві людей - це хороша кава, шоколад, а також хороший джаз. Хочемо нині вас поінформувати про дуже мужнє рішення, яке ми прийняли – зробити все можливе і неможливе, щоб дати можливість почути добру музику з 24 по 27 червня», – розповів мер Львова Андрій Садовий під час пресконференції міжнародного джазового фестивалю.

За словами виконавчої директорки Leopolis Jazz Fest Наталії Горбачевської, цьогорічний фестиваль буде унікальним за кількістю витрат, а також за кількістю відвідувачів, оскільки через карантинні обмеження лише невелика кількість осіб зможе фізично перебувати на фестивалі. Однак організатори робитимуть акцент на онлайн форматі фестивалю, аби усі охочі змогли почути улюблених виконавців.

«Загалом переживання є, але коли дивлюся список хедлайнерів цього фестивалю, є радість, що ми зможемо отримати таку насолоду», – поділився Андрій Садовий.

Нагадаємо, з нагоди 127-річчя від появи першого електричного трамваю у Львові відбудеться виставка рухомого складу історичних та сучасних трамваїв.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах