Ти не можеш проґавити: три найгучніші фестивалі цього літа у Львові та неподалік

Три найгучніші фестивалі цього літа у Львові та неподалік. Фото: unsplash.com (умовне)

Три найгучніші фестивалі цього літа у Львові та неподалік. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
27 травня 2021 12:24

За тиждень вже літо, а це означає, що в Україні стартує сезон музичних фестивалів! Та не обов’язково їхати світ за очі, аби сповна відчути атмосферу життя в наметовому містечку. У Львові на неподалік теж заплановані гучні події, де можна буде насолодитись музикою та незабутньо провести час.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів розповість про три музичні фестивалі цього літа у Львові та неподалік, які варто відвідати.

Зашків

Зашків. Фото: Львівська облдержадміністраціяЗашків. Фото: Львівська облдержадміністрація

На Львівщині відбудеться п’ятнадцятий молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків». Його основна мета – вшанування та нагадування про визначну постать української історії Євгена Коновальця. Тут на відвідувачів чекають теренова гра, мобільний університет, музей Коновальця, показові виступи військової техніки, кінологів, реконструкція бою. Прихильники спорту зможуть пограти у футбол босоніж, здолати крос або ж взяти участь у велопробігу. Ну і звісно ж, не обійдеться й без музичної програми з виступами популярних українських гуртів, етногуртів та виконанням пісень з АТО. На фестивалі є обов’язкова умова – святкування без алкоголю.

Коли: з 18 по 20 червня

Де: у селі Зашків, що за 18 км на північ від Львова

Скільки: безкоштовно

Leopolis Jazz Fest

Leopolis Jazz Fest. Фото: leopolisjazz.comLeopolis Jazz Fest. Фото: leopolisjazz.com

Цього року у місті також пройде Міжнародний джазовий фестиваль, який вже став символом Львова. Концерти на «Leopolis Jazz Fest» відбуватимуться на трьох сценах: імені Едді Рознера, на площі Ринок та у дворі Палацу Потоцьких. Сюди традиційно з’їдуться найкращі джазові виконавці, програма фестивалю дивіться за посиланням.

Однак квитки варто купувати заздалегідь, адже цьогорічний «Leopolis Jazz Fest» проведуть з деякими обмеженнями. Так, вхід на подію можливий лише за наявності ПЛР-тесту з негативним результатом. І навіть у фан-зони зможе потрапити лише обмежена кількість людей і їм теж потрібно придбати квитки.

Коли: з 24 по 28 червня

Де: у Львові

Скільки: продаж квитків стартує 31 травня

Zaxidfest

Zaxidfest. Фото: dyvys.infoZaxidfest. Фото: dyvys.info

Zaxidfest – найбільший на західний Україні щорічний музичний фестиваль. Сюди з’їжджають меломани з усіх куточків нашої країни і не тільки. Тут виступають такі популярні українські гурти, як O.Torvald, ТНМК, Karna, Один в каное, Latexfauna, Vivienne Mort, Хамерман знищує віруси, Курган і Агрегат тощо. Тут можна потрапити й на концерт відомого іноземного виконавця, організатори дійства обіцяють анонсувати усіх учасників фестивалю вже до 15 червня. Одне відомо вже – виконавців та гуртів з Росії чекати не варто.

Коли: з 27 по 29 серпня

Де: біля села Родатичі Городоцького району

Скільки: 1 200 гривень. Ближче до проведення ціни на квитки зростуть у ціні. Також дійні квитки з 2020 року

Нагадаємо, у Парку культури у Львові відбудеться Фестиваль вуличної їжі. Протягом трьох днів, 28-30 травня, львів'яни й гості міста зможуть не лише смачно попоїсти просто неба, але й чудово розважитися. Адже з п'ятниці до неділі у парку, окрім ярмарку вуличної їжі, діятимуть чимало цікавих локацій.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах