Перший фестиваль українського вина: львів'ян кличуть на гастрономічне свято і концерт Go-A Band

Перший фестиваль українського вина: львів'ян і туристів кличуть на гастрономічне свято. Фото: unsplash.com (умовне)

Перший фестиваль українського вина: львів'ян і туристів кличуть на гастрономічне свято. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
12 червня 2021 18:13

У Палаці Потоцьких у Львові відбудеться Перший фестиваль українського вина. Протягом трьох днів, 11-13 червня, львів'ян і гостей міста частуватимуть найкращими винами України та фермерськими сирами. На відкритті фестивалю виступатиме Go-A Band.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Перший фестиваль українського вина: львів'ян і туристів кличуть на гастрономічне свято Перший фестиваль українського вина: львів'ян і туристів кличуть на гастрономічне свято

Найкращі винороби країни, українські експерти виноробства, власники фермерських господарств та професійні сомельє зберуться у Львові, аби кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином, смачною гастрономією та провести час у приємній та невимушеній атмосфері.

"Разом з квитком на Фестиваль повнолітні відвідувачі отримають брендований скляний келих, виключно з якого можна буде дегустувати алкогольні напої. Гості свята матимуть змогу помити та дезинфікувати свої келихи на спеціально облаштованих станціях", – розповіли організатори.

На відкритті фестивалю у п'ятницю, 11 червня, виступатиме  Go-A Band.

Перший фестиваль українського вина відбудеться у Палаці Потоцьких у Львові, що на вулиці Коперника, 15. Гостей чекають 11-13 червня з 13.00 до 21.00. Ціна квитка – від 50 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах