Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд

Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд. Фото: Фотографії старого Львова.

Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд. Фото: Фотографії старого Львова.

Дозвілля та їжа
12 червня 2021 08:36

У суботу, 12 червня, у Львові відбудеться фестиваль «Батяри на роверах». Реєстрація учасників ще триває. Читайте найцікавіші новини Львова.

Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд фото 1Батяри на роверах: у Львові відбудеться ретро велозаїзд фото 1

Як розповіли організатори фестивалю "Батяри на роверах", на гостей чекає багато тематичних активностей. Подія вперше за сім років проведення передбачає формат, що дозволить долучитися без велосипеда. 

«Маєш ровер? Поїхали з нами на велопроменад! Не маєш? Приходь на ярмарок старовини ТЛУМ & КРАМ. Видовищно і захопливо буде всюди», — розповіла організаторка «Батяри на роверах» Марта Маковецька, 

Фестиваль проводиться спільно з львівським блошиним ринком ТЛУМ & КРАМ. Частина фестивальних атракцій упродовж усього дня відбуватимуться у LEM STATION. Програма фестивалю «Батяри на роверах».

Нагадаємо, що "Батяри на роверах" — щорічний львівський ретро велозаїзд, що об’єднує людей, які цінують стиль та міські велосипеди, своєрідна присвята львівській батярській міській культурі початку 20 століття. З 2015 року велопроменад "Батяри на роверах" став візитівкою міста Лева.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах