Де і коли: львів’ян кличуть подивитись на професійний дріфт

Львів’ян кличуть подивитись на професійний дріфт. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Львів’ян кличуть подивитись на професійний дріфт. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Дозвілля та їжа
05 червня 2021 09:56

До Львова повертається дріфт! І вперше в історії в Україні відбудеться об’єднана гонка одразу двох класів дисципліни - PRO та PRO-AМ. Гучне видовище відбудеться завтра, 6 червня, о 12:00 на стадіоні «Арена Львів». Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Надпотужні автомобілі, кумири та легенди українського дріфту зустрінуться на одній локації для того, щоб поборотись за звання найкращого одразу у двох серіях. Цілий день, наповнений видовищними парними заїздами понад 60 пілотів та більш ніж 80 автомобілів», - повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Так, вже завтра, 6 червня, на стадіоні «Арена Львів» відбудуться два івенти: старт сезону професійної ліги дріфту – Перший етап Чемпіонату України RTR Drift Attack, а також Другий етап Національної серії України Bitlook PRO-AM Drift.

Для відпочинку тут облаштують фудкорти та лаундж-зони. Задля безпеки, усім відвідувачам на касі видадуть захисну маску та антисептик, а на вході проводитимуть температурний скринінг.

Квитки на захід коштують від 400 до 2000 гривень. Для дітей віком до 10 років вхід безкоштовний, для цього з собою потрібно мати документ або його копію, що підтверджує вік дитини. Кількість квитків обмежена, їх можна придбати за посиланням.

Диван зачекає: куди піти у Львові в п’ятницю і на вихідних

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах