Архітектурна миля: у центрі Львова відбудеться забіг

Архітектурна миля: у центрі Львова відбудеться забіг. Фото: Львівська міська рада.

Архітектурна миля: у центрі Львова відбудеться забіг. Фото: Львівська міська рада.

Дозвілля та їжа
15 червня 2021 17:51

У суботу, 3 липня, у старій частині Львова відбудеться забіг «Архітектурна миля». Захід проведуть задля популяризації української архітектури і здорового способу життя, що особливо важливо в час пандемії. Частину зібраних від забігу коштів віддадуть на реставрацію покрівлі Порохової вежі.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповіли організатори, забіг «Архітектурна миля» розпочнеться об 11.00 на площі Ринок. Траса маршруту складає 2 кілометри. Під час бігу супроводжуватимуть кам’яниці старого Львова, пам'ятки сакральної архітектури, театри і багато цікавих творів архітектурного мистецтва. Старт і фініш проводиться в одному місці.

У суботу, 3 липня, у старій частині Львова відбудеться забіг «Архітектурна миля». МаршрутУ суботу, 3 липня, у старій частині Львова відбудеться забіг «Архітектурна миля». Маршрут

Організатори обіцяють подарунки всім учасникам забігу: стартовий номер учасника, вода, медаль фінішера, офіційний браслет забігу, відвідування заходів фестивалю «ВЕЖА 3.0», карта маршруту, тематична футболка, подарунки від партнерів. Перші три переможці забігу отримають найцінніші подарунки від партнерів фестивалю.

Для участі у забігу необхідно зареєструватися.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах