Куди піти у Львові на День Конституції 2021: афіша

Куди піти у Львові на День Конституції 2021: афіша. Фото: unsplash.com

Куди піти у Львові на День Конституції 2021: афіша. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
22 червня 2021 12:23

Щорічно 28 червня в Україні відзначають День Конституції. Цьогоріч свято припадає на понеділок і буде вихідним днем. У Львові з нагоди Дня Конституції 2021 традиційно буде багато концертів. Про найцікавіші з них розкаже VG Львів.

День Конституції у Горіховому гаю

День Конституції у Горіховому гаю. Фото організаторівДень Конституції у Горіховому гаю. Фото організаторів

У понеділок, 28 червня, львів'ян і гостей міста запрошують заховатися від спеки і відсвяткувати День Конституції 2021 у Горіховому гаю. Обіцяють багато цікавих атракцій і для дітей, і для дорослих. Так, у програмі свята: творчі майстерні, виступи, кіно, етномузика.

Вхід вільний.

Де: Lviv Film Center, вулиця Володимира Великого, 14а

Коли: 28 червня з 15.00-18.00

Піккардійська Терція

Піккардійська Терція виступатиме у Львові на День КонституціїПіккардійська Терція виступатиме у Львові на День Конституції

У День Конституції України, 28 червня, "Піккардійська Терція" запрошує львів'ян і гостей міста на концерти у  Центр Довженка, що на Сихові.

"Запрошуємо сердечно! Два сеанси музичної вакцинації і живої теплої зустрічі з піснею та позитивним настроєм!", - розповіли артисти.

Ціна квитка - від 200 гривень.

Де: Lviv Dovzhenko Centre, проспект Червоної Калини, 81

Коли: 28 червня, початок концертів о 16.00 та о 19.00

Leopolis Jazz Fest

Leopolis Jazz Fest 2021 - ідеальний варіант для світкування Дня молоді під музикуLeopolis Jazz Fest 2021 - ідеальний варіант для світкування Дня молоді під музику

Leopolis Jazz Fest 2021 у Львові цьогоріч відбудеться 24-28 червня. Тож львів'яни і гості міста мають унікальну можливість відсвяткувати День Конституції з музикою.

На Leopolis Jazz Fest є традиція: у День Конституції, 28 червня, обов'язково виступає топовий український гурт. Цього року чекаємо на концерт Pianoбой Jazz Live на сцені імені Едді Рознена у Парку культури. 

Де: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознена у Парку культури

Коли: 28 червня

Фестиваль молоді на "Арені Львів"

25-28 червня у Львові відбудеться фестиваль молоді на "Арені Львів"25-28 червня у Львові відбудеться фестиваль молоді на "Арені Львів"

У п'ятницю, 25 червня, на "Арені Львів" стартує відкриття Фестивалю молоді, який триватиме до 28 червня. У програмі: спортивні турніри, ярмарки вуличної їжі багатьох кухонь світу, великий тест-драйв автомобілів, dj парад, концерти кавер-гуртів, фестиваль морозива, музика і танці - все це і багато іншого чекатиме відвідувачів в останню неділю червня.

Де: "Арена Львів", вулиця Стрийська, 199

Коли: 28 червня, 19.00-22.00

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах