Безкоштовно: львів'ян кличуть у цирк

Львів'ян кличуть в цирк. Фото: unsplash.com (умовне)

Львів'ян кличуть в цирк. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
24 червня 2021 16:22

На вихідні, 26-27 червня, у Львові відбудеться прем’єра музично-циркового арт-проекту «Коло». Для відвідувачів підготували яскраві виступи з акробатики, пантоміми, клоунади, ілюзії тощо. А головне – вхід на дійство є безкоштовним! Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Що там буде

Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв вперше вирушає у тур містами з музично-цирковим шоу за участю студентів Академії і починає гастролі зі Львова.

«70 професійних артистів в одному часі та просторі продемонструють різні стилі – акробатика, гімнастика, еквілібристика, пантоміма, клоунада, ілюзія та маніпуляція, лялькарство, вокал, хореографія та акторська майстерність», - розповіли організатори.

Зірковою учасницею шоу стане українська співачка, реперка, фіналістка шостого сезону вокального шоу «X-Фактор» та випускниця Академії Аліна Паш. Виконавиця не тільки виступить на шоу, а ще й презентує свою нову пісню.

«Музично-цирковий арт-проект «Коло» — це поєднання й взаємне підсилення естрадного та циркового мистецтв. Це 80-хвилинне, цілісне та енергійне шоу для людей від 3 до 103 років. Це проект, що прагне привернути увагу до мистецтва, подарувати візуальну насолоду та спонукати до вільного й широкого мислення», - зазначили організвтори.

Головною режисеркою-постановницею арт-проекту «Коло» є Ірина Герман. Її роботи були відзначені 12 призами найпрестижнішого міжнародного циркового фестивалю світу в Монте-Карло

Коли приходити

Музично-цирковий арт проект «Коло» презентують у Львівському державному цирку, що на вулиці Городоцькій, 83. Показ відбудеться у суботу, 26 червня, о 14:00 та у неділю, 27 червня, о 16:00. Вхід на подію є безкоштовним.

Львів'ян кличуть в цирк. Фото: Львівська міська радаЛьвів'ян кличуть в цирк. Фото: Львівська міська рада

Нагадаємо, у суботу, 26 червня, у Львові відбудеться Свято Сихова. Це буде неймовірна субота в улюбленому районі з гаражним розпродажем, майстер-класами, зоною їжі та фотозоною, з хорошою музикою та цікавими розвагами для малечі. Мешканців Сихівського району та гостей із інших районів міста Львова кличуть долучатися. Вхід на свято буде вільним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах