Львів'ян запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках із сестрами Музичук

Львів'ян запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках із сестрами Музичук. Фото: unsplash.com (умовне)

Львів'ян запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках із сестрами Музичук. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
23 червня 2021 13:08

У Львові відбудеться сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках разом із чемпіонками світу сестрами Анною та Марією Музичук. Захід відбудеться у рамках цьогорічного Leopolis Jazz Fest. Запрошують всіх любителів джазу і шахів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«У джазі, як у шахах – важливі імпровізація і талант. Ще більше талановитих людей з різних сфер збирає Leopolis Jazz цього року на своїх локаціях. 26 та 27 червня гості фестивалю матимуть унікальна можливість зіграти партію в шахи з чемпіонками світу та України, львівськими сестрами Анною і Марією Музичук. Вони проведуть сеанс одночасної гри на 12-ти дошках. Такого «Ферзевого гамбіту» Львів ще не бачив», – розповідають організатори.

Львів'ян запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках із сестрами МузичукЛьвів'ян запрошують на сеанс одночасної гри в шахи на 12 дошках із сестрами Музичук

Приєднатись до гри можна: у суботу, 26 червня, з 18:00 до 19:00 на пікніковій зоні «Стадіон» (придбати квиток у пікнікова зону за посиланням) та у неділю, 27 червня, з 11:00 до 12:00 у подвір’ї Палацу Потоцьких (вхід вільний).

Нагадаємо, що концертну програму Міжнародного джазового фестивалю Leopolis Jazz Fest, який розпочнеться у Львові 24 червня і триватиме по 28 червня вже анонсовано.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах