Долучайся: у Львові відбудеться забіг у вишиванках

У Львові відбудеться забіг у вишиванках: програма. Фото: firtka.if.ua.

У Львові відбудеться забіг у вишиванках: програма. Фото: firtka.if.ua.

Дозвілля та їжа
16 серпня 2021 17:08

У День Незалежності України, 24 серпня, у центрі Львова відбудеться «Забіг у вишиванках». Це символічний легкоатлетичний забіг, на який запрошують усіх охочих. Головна вимога – вишиванка. 

Учасники бігтимуть дистанції на 5, 3 та 1 кілометр (також будуть короткі дитячі забіги) у футболках із вишитим орнаментом.

"Головна ідея події: забіг на честь 30-річниці незалежності, яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці згуртовуються, та усі разом, візьмуть участь у масовому забігу, символізуючи волю та незалежність нашої країни та нації", – йдеться у повідомленні організаторів.

«Забіг у вишиванках» триватиме з 9.00 до 13.00. Старт і фініш – біля Львівського Національного Академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Нагадаємо, що 24 серпня Україна відзначає 30-річчя своєї незалежності. З нагоди свята у Львові відбуватиметься безліч заходів, відтак кожен мешканець міста зможе обрати свій спосіб святкування Дня Незалежності. Опублікована повна програма святкування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах