Юні скрипальки у центрі Львова "крають" серця перехожим: атмосферне відео

Юні скрипальки у центрі Львова "крають" серця перехожим: атмосферне відео.

Юні скрипальки у центрі Львова "крають" серця перехожим: атмосферне відео.

Дозвілля та їжа
25 серпня 2021 16:06

У центрі Львова талановиті скрипальки зібрали натовп заворожених їхньою музикою туристів. Юні музикантки "краяли" серця перехожих неймовірною грою біля Латинського катедрального собору.

Атмосферне відео того, як юні вуличні музикантки розважають туристів у центрі Львова опублікував місцевий Уoutube-канал.

Як видно з відео, туристи, серед яких чимало іноземців, заворожені музикою. 

Додамо, що згідно з Концепцією організації вуличних виступів у громадських місцях міста, у Львові музиканти можуть грати лише у спеціально відведених місцях. А саме: на площі Ринок (лише біля криниць-фонтанів). Інструментальна музика (без використання духових та ударних інструментів і звукопідсилювальних пристроїв). З 16:00 до 22:00 (робочі дні), з 12:00 до 22:00 (вихідні). Вулиці, прилеглі до площі Ринок у ареалі, обмеженому Підвальною, Винниченка, Валовою, Гонти, Театральною та проспектом Свободи. Інструментальна музика (без використання ударних інструментів). З 16:00 до 22:00 (робочі дні), з 12:00 до 22:00 (вихідні).

За межами вищезгаданих території дозволене музичне виконання всіх видів музики (з врахуванням норм рівня шуму, згідно з законодавством України) з 12:00 до 22:00.

.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах