Дорожча за горілку: ціни на воду на Говерлі шокували туристів

Дорожча за горілку: ціни на воду на Говерлі шокували туристів - фото

Дорожча за горілку: ціни на воду на Говерлі шокували туристів - фото

Дозвілля та їжа
26 серпня 2021 17:48

На вершині найвищої гори України Говерла стрімко зросли ціни на воду. Про це повідомляють туристи, яким вдалося підкорити гору. Кажуть, Говерла перетворилася на базар, ціни на якому шокують навіть заможних туристів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Фото з вершини найвищої гори України опублікував у соцмережах Віктор Кулик, який зійшов на неї у серпні. 

На вершині найвищої гори України Говерла стрімко зросли ціни на воду. Фото:  Віктор КуликНа вершині найвищої гори України Говерла стрімко зросли ціни на воду. Фото: Віктор Кулик

«Ні, це не центральний ринок, це гора Говерла!», – підписав своє фото Кулик, за словами якого, ціна півлітрової пляшки негазованої води на вершині обійдеться у 100 гривень. Літр – 200 гривень.

Як видно зі світлини, на Говерлі цього літа можна купити не лише воду, але й солодкі напої, шоколад, горішки, пиво. Туристи розповідають, що продають тут навіть ігристе. 

Зазначимо, що у львівських супермаркетах півлітрову пляшку негазованої води можна придбати в середньому за 10 гривень, тобто у 10 (!) разів дешевше, ніж на Говерлі.

Нагадаємо, що у Карпатах, після майже доби безрезультатних пошуків, знайшли зниклого шестирічного Олексія Стефанціва, який зник піднімаючись на Говерлу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах