Найцікавіші фестивалі: чим дивуватимуть львів'ян у вересні

У Львові протягом вересня відбудеться низка фестивалів. Фото: istockphoto.com

У Львові протягом вересня відбудеться низка фестивалів. Фото: istockphoto.com

Дозвілля та їжа
02 вересня 2021 16:19

Вересень подарує львів’янам і гостям міста багато незабутніх емоцій. На перший осінній місяць у Львові заплановано низку фестивалів, які нікого не залишать байдужими. Театральні вистави, концерти просто неба, інструментальні виступи, крафтова їжа і напої, польоти над Львовом, книжкові ярмарки — все це вже готують організатори для відвідувачів.

VG Львів зібрав найцікавіші фестивалі Львова, які відбудуться протягом вересня.

Театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича"

Фото: Facebook/Кіт ҐаватовичаФото: Facebook/Кіт Ґаватовича

Основна думка фестивалю «мистецтво не тільки для митців». Протягом 6 років існування міжнародний театральний фестиваль "Кіт Ґаватовича" покликаний наблизити театр та різні його форми до глядача. На фестивалі глядач може вільно спілкуватись із зірками театру, обмінюватися думками і шукати однодумців, відкривати для себе нові типи театральних видовищ та перебувати у різних сценічних просторах.

Де: Lem Station

Коли: 3 - 5 вересня

Ціна: безкоштовно

Молодвіж

Фото: Facebook/МолодвіжФото: Facebook/Молодвіж

На молодь чекають як і традиційні освітні лекції, дискусії, виступи улюблених виконавців та нічні активності, так і нові формати та цікаві локації, як-от кімната, де можна буде дати волю емоціям чи тиха вечірка.

Де: FESTrepublic

Коли: 4 - 5 вересня

Ціна: безкоштовно

Street Food So Good

Фото: Facebook/Street Food So GoodФото: Facebook/Street Food So Good

Street Food So Good – фестиваль вуличної їжі, який виник першочергово як своєрідна платформа для розвитку місцевого підприємництва. Це не просто фестиваль вуличної їжі, а місце забави та релаксу. Насичена програма з майстер-класами, конкурсами, розіграшами, музикою, кіно, ну і, звичайно, смачною, різноманітною та здоровою вуличною їжею. Цього року він присвячений дощу, який, сподіваються організатори, не прийде на свято.

Де: Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Коли: 4 - 5 вересня, 12:00 - 21:00

Ціна: безкоштовно

Фестиваль повітряних куль LeoFlyFest

Фото: pinterestФото: pinterest

Вперше у Львові пройде фестиваль повітряних куль. Барвисті повітряні аеростати різних розмірів. Відвідувачі зможуть вибрати саме ту кулю, яка їм сподобається, і покататися на ній в небі над Львовом. Політ на величезній повітряній кулі – це неординарний спосіб провести час з користю. Відчути не тільки захоплення, але і екстрим, що бадьорить і заряджає енергією для нових звершень.

Де: Львів

Коли: 10 - 12 вересня, 5:00 - 23:00

Ціна: 3600 - 5000 гривень

Craft Beer & Vinyl Music Festival

Фото: Facebook/Craft Beer & Vinyl Music FestivalФото: Facebook/Craft Beer & Vinyl Music Festival

З’їдуться пивовари з усієї країни та привезуть улюблені сорти і свої новинки. А поки питимеш пиво та заїдатимеш чимось добрим з фудкорту, твої вуха буде тішити кльова музика та розмови друзяк. Фестиваль не тільки для дорослих, є програма і для наймолодших.Craft Beer & Vinyl Music Festival – то фестиваль зі смачною їжею, розвагами для дітвори, виставкою робіт сучасних митців, перформансами, ярмарком вінілів, і лайв-музичкою.

Де: FESTrepublic

Коли: 10 - 12 вересня, 16:00 - 22:00

Ціна: 70 - 150 гривень

Гармидер

Фото: Facebook/ГармидерФото: Facebook/Гармидер

Фестиваль українських виробників заснований з метою популяризувати товари українського виробництва та соціальне підприємництво.На десятому Гармидері зберуться кращі українські виробники одягу, взуття, аксесуарів та декору, різноманітний фудкорт, розваги для дітей та дорослих, майстер-класи, танці, музика.

Де: Горіховий Гай

Коли: 11 - 12 вересня, 12:00 - 20:00

Ціна: безкоштовно

Львівський міжнародний BookForum

Фото: loda.gov.uaФото: loda.gov.ua

28 BookForum вперше за всю історію пройде у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Загалом програма фестивалю налічує 120 подій, 250 учасників, зокрема — 25 іноземних авторів з 21 країни світу. За словами організаторів 28 BookForum, усі події детально розкриватимуть фокусну тему цьогорічного фестивалю — «Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними».

Де: Львів

Коли: 15 - 19 вересня, 10:00 - 20:00

Ціна: безкоштовно

Lviv Bandur Fest 2021

Фото: Facebook/Lviv Bandur Fest 2021Фото: Facebook/Lviv Bandur Fest 2021

Це єдиний в Україні фестиваль сучасної бандури. Тут можна почути як магічно звучать на бандурі джаз, соул, фолк ф’южн, електронна музика, етно, авторська пісня, актуальні експерименти, магічні старовинні пісні і відомі світові хіти. Марина Круть, B&B Project, TROYE ZILLIA, Тріо Романа Гриньківа. KoloYolo і ще багато музикантів запалять у Ennio Event Square, у Сенсотеці та LV cafe справжній драйв і вогонь.

Де: Львів

Коли: 15 - 19 вересня, 11:00 - 22:00

Ціна: за реєстрацією або платно - від 200 гривень

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах