Позаздрять усі подруги: п'ять інстаграмних ресторанів Львова

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: unsplash.com (умовне)

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: unsplash.com (умовне)

Дозвілля та їжа
03 вересня 2021 17:16

Гастрономічна карта Львова швидко розвивається, щомісяця у місті з’являються нові локації. Ресторани та кав’ярні міста Лева можуть здивувати відвідувачів не лише смачними стравами та вишуканими напоями, а ще й незвичним інтер’єром та затишною атмосферою. Звісно ж, з таких закладів вийти без фотографії для соціальних мереж просто неможливо!

VG Львів розповість про п’ять інстаграмних ресторанів та кав’ярень Львова.

Teddy restaurant

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: Teddy restaurant/FacebookП'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: Teddy restaurant/Facebook

Нещодавно соціальні мережі заполонили гігантські плюшеві ведмедики з нового ресторану «Teddy restaurant». Не дивно, адже плюшеві компаньйони обов’язково допоможуть провести гарно вечір та не дозволять залишитись на самоті. І яка дівчина зможе втриматись і не зробити фото з плюшевим велетнем?

У меню ресторану є сніданки, стартери, основні страви, салати, устриці, піца, страви для вегетаріанців, а також гарячі напої, винна карта та коктейлі.

Де шукати: на вулиці Чайковського, 20 у Львові

Коли приходити: щодня, з 12:00 до 23:00

Квіткова мафія

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: Квіткова мафія/FacebookП'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: Квіткова мафія/Facebook

Вінтажні меблі, багато неонових вивісок та квіткових декорацій – хіба це не ідеальна фотозона для світлини? Неонові вивіски «То є Львів, крихітко!» та «Вона носила квіти в…» у новому ресторані «Квіткова мафія» буквально змушують закарбувати вечір на вашому гаджеті. А ще серед родзинок закладу слід відзначити демократичні ціни на напої – від 33 гривень.

Де шукати: на площі Соборній, 2А, що неподалік площі Ринок у Львові

Коли приходити: щодня, з 12:00 до 00:00

Колишня meet bar

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: Колишня meet bar/FacebookП'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: Колишня meet bar/Facebook

Дизайн закладу повністю відповідає його назві – «Колишня meet bar». Стіни ресторану прикрашають неонові вивіски із атмосферними фразами: «ой всьо» та «Ні обіцянок, Ні пробачень». Також тут можна побачити картину «Мони Лізи», яка символічно тримає на руках рудого кота. Тож усіх охочих запрошують до бару, де можна ще трішки «потанцювати» на тих самих граблях. А граблі тут справді є, як елемент декору.

У меню закладу навіть коктейлі відповідають концепції: «Двічі в одну річку не ввійдеш», «Давай просто залишимося друзями», «Проблема не в тобі, проблема в мені», «Сльози колишнього», «Хлопни і відпусти», «Прощальний секс» та інші. Словом, фотографії для соціальних мереж тут можна робити буквально на кожному кроці.

Де шукати: на вулиці Лесі Українки, 33 у Львові

Коли приходити: з 17:00 до 2:00

36ПО

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: 36po.com.uaП'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: 36po.com.ua

Кавою львів’ян уже давно не здивувати… А що, якщо у Львові можна випити каву серед тропіків та ще й із живою акулою? Дуже навіть інстаграмно виглядатиме. А все це можна втілити у ресторані «36ПО», де інтер'єр виконаний у стилі тропіків з безліччю живих рослин, які звисають зі стелі, зі справжнім акваріумом, який займає два поверхи й в якому плаває акула, а також з прозорим фортепіано. Щодо меню, то тут представлена ​​сучасна українська кухня в авторській інтерпретації шеф-кухаря.

Де шукати: на площі Ринок, 36 в центрі Львова

Коли приходити: з 10:00 до 23:00

Ресторація Бачевських

П'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: lv.cf.uaП'ять інстаграмних ресторанів Львова. Фото: lv.cf.ua

У «Ресторації Бачевських» є кілька різних по стилю та настрою локацій, де ви зможете гарно провести вечір та зробити атмосферні фотографії. Тут працює Жидівська зала, яка витримана в дусі класичних інтер'єрів єврейських домів Галичини початку XX століття. Зала, світлини якої досі заполоняють соціальні мережі – світла та зелена Оранжерея, де живуть папужки. Також тут є внутрішній дворик та Наливкові підвали Бачевських. Обіди тут проходять в супроводі арфи, віолончелі або фортепіано.

Щодо меню, то відвідувачі можуть скуштувати страви європейської, української, єврейської та галицької кухні. А з 8:00 до 11:00 ранку тут подають сніданки.

Де шукати: на вулиці Шевській, 8 у Львові

Коли приходити: з 8:00 до 0:00

Нагадаємо, на Сихові запрацював новий ресторан, який допоможе містянам сповна відчути атмосферу Аргентини, не виїжджаючи зі Львова. А в цьому допоможуть незвичні страви аргентинської кухні!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах