Казка у гаю: маленьких львів'ян кличуть на театральний фестиваль просто неба

Казка у гаю: маленьких львів'ян кличуть на театральний фестиваль просто неба. Фото: unsplash.com

Казка у гаю: маленьких львів'ян кличуть на театральний фестиваль просто неба. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
26 вересня 2021 10:45

У неділю, 26 вересня, у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького відбудеться XVІІІ Всеукраїнський театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У неділю, 26 вересня,  у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького відбудеться XVІІІ Всеукраїнський театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». У неділю, 26 вересня,  у Музеї народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького відбудеться XVІІІ Всеукраїнський театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». 

Фестиваль потішить маленьких відвідувачів, даруючи  нагоду зустрітись з улюбленими казковими персонажами. А експозиція музею – старі дерев'яні хати з солом’яними стріхами, зелені дерева, високі смереки, створять найкращі декорації для відтворення казок.

Як розповів начальник служби у справах дітей Володимир Лис, цьогоріч, окрім львівських колективів, участь у фестивалі візьмуть колективи  Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської та Сумської областей.

Захід відбуватиметься із урахуванням усіх карантинних вимог та засобів безпеки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах