Свято сиру та вина 2021: львів'ян кличуть на частування гігантським сирником

Свято сиру та вина 2021: львів'ян кличуть на частування гігантським сирником.  Фото: Свято Сиру і Вина у Львові/Facebook

Свято сиру та вина 2021: львів'ян кличуть на частування гігантським сирником. Фото: Свято Сиру і Вина у Львові/Facebook

Дозвілля та їжа
21 жовтня 2021 17:28

22-24 жовтня у Львові відбудеться Свято сиру та вина. Улюблений серед львів'ян і туристів гастрономічний захід організують на площі перед Палацом Потоцьких. Протягом трьох днів на гостей чекає ярмарок, цікаве кіно просто неба, хороша музика, тематичні розваги, зона їжі й гігантський сирник. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами організаторів, щодня на Святі сиру та вина львів'яни і туристи зможуть відвідати великий ярмарок сирів та вина, на якому будуть представлена продукція як великих виробників й імпортерів, так і регіональні органічні продукти.

Другий день свята, 23 жовтня, буде присвячений одному з найулюбленіших львівських десертів – сирнику. Цього дня на святі буде представлено великий вибір смачних сирників від різноманітних виробників. А також відбудеться випікання гігантськиго львівського сирника за давніми рецептами та частування ним усіх гостей свята.

Також на фестивалі працюватиме Cinema Wine Zone, де можна буде подивитися шедеври світового й українського кінематографу. Окрім постійно діючих атракцій, щодня на гостей свята чекає особлива музична програма.

Ціна квитка: на 1 день фестивалю – 100 гривень; на три дні фестивалю – 250 гривень. Кожному, хто придбає квиток на Свято сиру та вина у Львові організатори обіцяють скляний келих у подарунок.

Нагадаємо, що на вихідних, 9-10 жовтня, у Львові приготують найдовшу в Україні піцу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах