Запасайся попкорном: найцікавіші серіали, які слід подивитися цієї осені

VG Львів зібрав найцікавіші серіали, які слід переглянути цієї осені. Фото: pexels.com

VG Львів зібрав найцікавіші серіали, які слід переглянути цієї осені. Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
08 жовтня 2021 18:06

Цього року кіноманів потішили новинками, які за короткий час встигли побити рекорди переглядів. Ідеальний період для перегляду найкращих серіалів — осінь. Кажуть, що це час меланхолії і депресійного настрою. VG Львів вважає, що ця пора року найкраще пасує для перегляду цікавих стрічок під теплим коциком, аби не потрапити у тенета сезонної хандри.

Дев'ять ідеальних незнайомців

Фото: HuluФото: Hulu

Це американський художній телесеріал за романом Ліяни Моріарті. В елітний пансіонат в глухому куточку Австралії приїжджають дев'ять заможних людей, які хочуть змінити своє життя за допомогою ретриту. В кожного є своя історія, про яку вони не дуже хочуть розповідати. Власниця Маша обіцяє зцілення тіла і душі. Кожен з гостей сподіваються на оздоровлення, але вийде це не в усіх.

Жанр: драма, трилер

Тривалість серії: 45 хвилин

В ролях: Ніколь Кідман, Меліса Маккарті, Майкл Шеннон, Люк Еванс, Ашер Кедді

Гра у кальмара

Фото: NetflixФото: Netflix

Кі Хун і Сан У друзі дитинства. Кі Хун збіднів після скорочення на роботі. А Сан У вдалося досягнути успіху, але втримати його він не зміг. Чоловіки опинилися на дні. Заради грошей вони погодилися взяти участь у грі на виживання, де зібрали таких же зневірених і бідних людей. Герої опинилися в мультяшному просторі, у якому виживе тільки один.

Жанр: драми, бойовики,трилери, фантастика

Тривалість серії: 55 хвилин

В ролях: Лі Джон-дже, Пак Хе-су, О Йон-су, Чон Хо-йон, Хо Сон-тхе, Анупам Тріпаті, Кім Джу-рьон, Ві Ха-джун

Відіграти назад

pinterest.compinterest.com

Історія про заможну американську сім’ю Грейс і Джонатана Фрейзерів. На перший погляд у родині панує взаєморозуміння і достаток. Він — дитячий онколог, вона — психолог, консультує сімейні пари і рятує їх від розлучення. Вони живуть в елітному районі Нью-Йорка, а їх син вчиться в елітній школі. Але після звичайного благодійного вечора їхнє життя кардинально змінюється. Матір одного з учнів школи жорстоко вбили, і головним підозрюваним стає Джонатан. Він зникає, а Грейс доводиться самостійно розбиратися в подіях і з'ясувати, ким насправді є її ідеальний чоловік.

Жанр: драма, трилер, детектив

Тривалість серії: 50-60 хвилин

В ролях: Ніколь Кідман, Х'ю Грант, Едгар Рамірес, Дональд Сазерлент, Ноа Джуп

Мейр з Істтауна

Фото: PinkTvФото: PinkTv

Події серіалу відбуваються в невеликому містечку в Трансильванії. Головна героїня — детектив поліції, яка займається розслідуванням вбивства, що налякало все місто. Жінка фанат своєї роботи, втім це єдине, що складається у житті добре. Вона стикатися з багатьма труднощами, головною з яких є її особисте життя, яке поступово розвалюється у неї на очах. Щомиті глядачеві здається, ніби він уже знає, хто насправді скоїв злочин. Однак до останньої хвилини здогадатися буде дуже складно.

Жанр: детективи , драми , кримінал

Тривалість серії: 60 хвилин

В ролях: Кейт Вінслет, Джуліанна Ніколсон, Джин Смарт, Анґурі Райс, Девід Денман, Ніл Хафф

Люпен

Фото: vertigo.com.uaФото: vertigo.com.ua

У 1995 році юний Ассан Діоп пережив смерть батька, звинуваченого в злочині, якого він не скоював. Через 25 років Ассан бере участь у крадіжці кольє французької королеви Марії-Антуанетти. Коштовність, виставлена в Луврі, належить багатій родині Пеллегріні. Ассан хоче помститися сім'ї, яка несправедливо звинуватила його батька в крадіжці, черпаючи натхнення у свого улюбленого персонажа «джентельмена-грабіжника» Арсена Люпена. Паралельно зі своєю нелегальною діяльністю, Ассан намагається знаходити час для свого сина Рауля, який живе зі своєю матір'ю Клер.

Жанр: кримінальний фільм, фільм-містерія

Тривалість серії: 45 хвилин

В ролях: Омар Сі, Вінсент Лондез, Ширін Бутелла, Ніколь Гарсія, Антуан Гуї, Клотильда Есме, Ерве П’єр

Сцени з подружнього життя

Фото: filmix.acФото: filmix.ac

Ремейк шведського фільму Інгмара Бергмана. Сюжет серіалу закручений навколо тем любові, ненависті, пристрасті, шлюбу і розлучення. Відносини пари майже зруйновані. Жінка хоч і зберегла залишки колишніх почуттів до чоловіка, але їх недостатньо для того, щоб врятувати шлюб. А чоловік так сильно любить свою дружину, що з останніх сил намагається зберегти сім’ю. Головна ідея мінісеріалу полягає в тому, що шлюб не закінчується однією подією або трагедією. Він поступово, дуже повільно розсипається до тих пір, поки у пари не залишиться зовсім нічого, що їх колись зблизило.

Жанр: драма

Тривалість серії: 60 хвилин

В ролях: Джесіка Честейн, Оскар Айзек, Ніколь Бахарі, Корі Стол, Суніта Мані, Ширлі Румірк

В її очах

Фото: netflixer.czФото: netflixer.cz

Луїза виховує 7-річного Адама самостійно і працює асистентом в психіатричній клініці. Одного разу на вечірці зі своєю близькою подругою вона знайомиться з красивим незнайомцем, якому подарує поцілунок на прощання. Наступного ранку на роботі у неї з’являється новий начальник, який виявляється вчорашнім кавалером. Луїза заводить тісну дружбу з його дружиною Адель, сформувавши небезпечний любовний трикутник. Далі події розгортаються щоразу несподіваніше.

Жанр: детективи, драми, трилер

Тривалість серії: 60 хвилин

В ролях: Роберт Арамайо, Тайлер Хоуитт, Естон Маколі, Kamontip Krissy Ashton, Том Бейтман, П'єр Бергман, Симона Браун, Джорджі Глен, Ів Хьюсон, Річі Лаурі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах