Говорить Садовий: в ресторани та торгові центри пускатимуть не всіх

В ресторани та торгові центри пускатимуть не всіх. Фото: press.lv (умовне)

В ресторани та торгові центри пускатимуть не всіх. Фото: press.lv (умовне)

Дозвілля та їжа
08 жовтня 2021 17:14

Уже із 14 жовтня у Львові призупинять проведення масових розважальних заходів. Також мер Львова Андрій Садовий попередив, що незабаром в ресторани та торгові центри пускатимуть не всіх – туди зможуть потрапити лише вакциновані відвідувачі або з негативним ПЛР-тестом. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Наперед хочу поінформувати львів’ян та представників бізнесу, що незабаром ми будемо мати ситуацію, коли в кафе, ресторан чи торговий центр зможуть заходити люди, які мають або вакцинацію, або негативний ПЛР-тест. Це буде перевірятися. Це не є рішення, яке ми сьогодні приймали, але я хочу це анонсувати. Це вже є нормою для багатьох країн Європейського Союзу, але там є значно вищий рівень вакцинації», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

За словами Андрія Садового, у закладах громадського харчування всі працівники мають бути 100% вакциновані, або мати негативний ПЛР-тест. Поліція та державна служба незабаром отримає відповідне обладнання для того, щоб можна було зробити сканування.

«Ми хочемо також з 14 числа зупинити всі масові розважальні заходи у місті Львові. Вони будуть заборонені, за винятком невеликих конференцій, які вже анонсовані. Проте участь у них беруть тільки ті особи, які повністю вакциновані, або мають негативний ПЛР-тест», - підсумував Андрій Садовий.

Нагадаємо, з 18 жовтня учнів 5-11 класів львівських шкіл переведуть на дистанційне навчання. Також на онлайн навчання планують перевести студентів вищих навчальних закладів. Про це під час брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах