Вакцинованим: куди піти у Львові на вихідні, 23-24 жовтня

Вакцинованим: куди піти у Львові на вихідні, 23-24 жовтня. Фото: Юрій Богун

Вакцинованим: куди піти у Львові на вихідні, 23-24 жовтня. Фото: Юрій Богун

Дозвілля та їжа
22 жовтня 2021 15:13

Попри жорсткі карантинні обмеження, введені у Львові, у зв’язку з різким збільшенням кількості хворих на коронавірус, тим, хто має сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, не варто гаяти осінні вихідні, лежачи вдома на канапі. Адже у місті Лева стільки всього цікавого!

Куди піти у Львові на вихідних, 23-24, розповідає VG Львів.

Свято сиру та вина

Свято сиру та вина у Львові триватиме протягом трьох днівСвято сиру та вина у Львові триватиме протягом трьох днів

Улюблений серед львів'ян і туристів гастрономічний захід відбудеться на площі перед Палацом Потоцьких. Протягом трьох днів, 22-24 жовтня, на гостей чекає ярмарок, цікаве кіно просто неба, хороша музика, тематичні розваги, зона їжі й гігантський сирник. Останньому буде присвячений другий день дійства – субота, 23 жовтня. Цього дня на Святі сиру та вина буде представлено великий вибір смачних сирників від різноманітних виробників. А також відбудеться випікання гігантськиго львівського сирника за давніми рецептами та частування ним усіх гостей свята.

Коли: 22, 23 та 24 жовтня, з 14.00 до 20.00

Де: подвір’я Палацу Потоцьких, вулиця Коперника, 15

Ціна: на 1 день фестивалю – 100 гривень; на три дні фестивалю – 250 гривень. Кожному, хто придбає квиток на Свято сиру та вина у Львові організатори обіцяють скляний келих у подарунок.

Концерт Олега Скрипки

У неділю, 24 жовтня, Олег Скрипка разом з Національним академічним оркестром народних інструментів (НАОНІ) запрошує на нову концерту програму.

Поєднання справжнього рок-н-ролу та української класики – такий сильний тандем можна почути тільки від фронтмена гурту «Vоплі Vідоплясова» Олега Скрипки та НАОНІ Оркестру, музиканти якого грають більше, ніж на 40 народних інструментах!

Коли: 24 жовтня, з 19.00 до 21.00

Де: Львівський театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, проспект Свободи, 28

Ціна: 420-2000 гривень

Циркове шоу Expressio

На манежі Львівського цирку презентують Міжнародний проект із Німеччини «Expressio». Це буде неймовірне видовище, яке поєднає немало екстремальних циркових номерів. Під якісний музичний супровід у стилі рок артисти з різних країн світу (України, Перу, Бразилії, Ефіопії, Колумбії, Болгарії) продемонструють складні трюки, від яких перехоплює подих.

Де: Львівський державний цирк, вулиця Городоцька, 83

Коли: 23 та 24 жовтня, початок о 16.00

Ціна: 100-350 гривень, дітям до 5 років вхід на виставу безкоштовний

Динопарк

Парк Динозаврів - це завжди хороша ідея на вихідніПарк Динозаврів - це завжди хороша ідея на вихідні

Парк Динозаврів у Львові відкрили у серпні. Він з’явився у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Тут «живуть» близько пів сотні динозаврів, які рухаються, гарчать, катають малих на спинах. Також є зона розкопок, де діти можуть розкопувати кістки динозаврів й інші цікаві експонати з «минулого».

Купуючи квиток, відвідувач отримує браслет, який діє впродовж дня. Можна прийти, погуляти, вийти в парк, а потім повернутися.

Де: Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького (верхня алея, навпроти Академії Сухопутних військ).

Коли: 23 та 24 жовтня, з 10.00 до 22.00

Ціна: дитячий квиток (3-12 років) – 100 гривень, дорослий квиток – 150 гривень

Дім Єнота

Це єдине місце у Львові, де на тварин можна не лише подивитися, але й погодувати, побавитися з ними чи зроби селфі.

У Руслани та Андрія Гервазюків мешкають одразу семеро єнотів, які щодня охоче зустрічають гостей. З першого погляду усі вони дуже подібні між собою. Однак господарі запевняють, що з легкістю можуть сказати, хто зараз поліз за ящик, а хто — подерся догори драбиною. От, Мишка  — тиха та ніжна, Степашка — добрий, а Сірко — прудкий, наче вовк.

Господарі попереджають, що з цими маленькими злодіями потрібно бути обережними, адже вони часто витягують із кишень ключі та телефони.

Відвідування Дому Єнотів проводиться за попереднім записом.

Де: Дім Єнота, вулиця Навколишня, 22

Коли: 23 та 24, з 13.00 до 19.00

Ціна: 200 гривень

Домівка врятованих тварин

Це унікальне місце у Львові, де можна побачити тварин і птахів, яких важко зустріти у дикій природі. До того ж зробити це можна абсолютно безкоштовно, хоча пожертви і щось смачненьке для підопічних, звісно ж, завжди вітаються. Яйця, овочі, фрукти, риба, корм – це те, від чого мешканці Домівки врятованих тварин ніколи не відмовляться.

Де: Домівка врятованих тварин, вулиця Олекси Довбуша, 24

Коли: 23 та 24 жовтня з 10.00 до 18.00

Ціна: вхід вільний, пожертви вітаються

Океанаріум

Океанаріум - локація, яка неодмінно сподобається і дітям, і дорослимОкеанаріум - локація, яка неодмінно сподобається і дітям, і дорослим

Океанаріум розташували на трьох поверхах старовинного львівського будинку, де облаштовано більше двадцяти акваріумів із понад трьома тисячими мешканців підводного світу, серед яких: кольорові рибки найрізноманітніших розмірів, скати, черепахи. А в найбільшому акваріумі на гостей чекають акули з хорошим апетитом. Якщо пощастить – зможете побачити, як їх годують.

Де: Океанаріум Львів, проспект Шевченка, 8

Коли приходити: 23 та 24 жовтня з 10:00 до 20:30 (каса до 20:00)

Ціна: квиток – 250 гривень; студентський квиток та квиток для підлітків 14-17 років – 150 гривень; дитячий квиток (3-13 років) – 150 гривень; діти до 3 років – безкоштовно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах