Свято нечисті: куди піти у Львові на Геловін

Свято нечисті: куди піти у Львові на Геловін. Фото: unsplash.com

Свято нечисті: куди піти у Львові на Геловін. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
27 жовтня 2021 14:52

Хоча Геловін і називають «чужим» святом, втім, чимало львів’ян і гостей міста у ніч проти 1 листопада не проти трохи полоскотати собі нерви, розважившись на відьмацькій вечірці, чи зробивши фотосесію у купі вишкірених гарбузів. Куди піти у Львові на Геловін 2021 розповідає VG Львів.

Увага! Від суботи, 30 жовтня, Львівська область переходить у "червону" карантинну зону. Розважальні заклади працюватимуть лише, якщо весь персонал і всі відвідувачі будуть повністю вакциновані. 

Геловін в «Уруру»

Фото: facebook.com/Парк розваг УРУРУФото: facebook.com/Парк розваг УРУРУ

У парку розваг «Уруру», що у відпочинковому комплексі «Бухта вікінгів», вирішили не чекати на Геловін і облаштували тематичні фотозони з гарбузами і чудернацькими страховиськами ще на початку жовтня. «Уруру» – прекрасне місце для святкування Геловіна разом із дітьми. Адже тут є багато чого цікавого для малечі: золота копальня, великі подушки-батути, вежі-лазанки, вавилонська гірка та гігантські динозаври. Якщо після розваг зголоднієте, то знайте, що на території є піцерія.

Де: «Бухта Вікінгів», вулиця Княгині Ольги 5а/1, село Старе Село, Пустомитівський район

Коли: 30 жовтня, 31 жовтня, 1 листопада, з 10.00 до 20.00

Ціна: 250 гривень

Вистава «Маленька Баба-Яга»

У неділю, 31 жовтня, Перший український театр для дітей та юнацтва покаже виставу «Маленька Баба-Яга», яка згідно з українською міфологією, є  родоначальницею усіх відьом світу.

«Наша Маленька Баба-Яга ще тільки вчиться чародійству і наполегливо готується до іспитів, щоб стати справжньою відьмою. Їй допомагає вірний друг – Ворон Абрахамс, а зла Тітка Румпумпель створює перешкоди. Та Маленька Баба-Яга ладна усе подолати, аби тільки потрапити в омріяний світ дорослих відьом, танцювати разом з ними у Вальпургієву ніч на горі Блоксберг…», – розповіли у театрі.

Де: Перший український театр для дітей та юнацтва, вулиця Академіка Гнатюка, 11

Коли: 31 жовтня, початок о 12.00

Ціна: 40 – 65 гривень

Ніч жахів у «Планеті кіно»

Фото: unsplash.comФото: unsplash.com

Шанувальники жахів зможуть відзначити Геловін у кінотеатрі, для них підготували неймовірно моторошні нічні сеанси. Тільки для відвідувачів від 18 років! І тримайте попкорн міцніше, аби не розсипати. У програмі: детективний трилер-слешер «Крик. Кривава помста», новий хоррор від легендарного Джеймса Вана, що створив «Пилу», «Астрал» та «Закляття» — «Втілення зла», а також кінострічка «Хелловін убиває».

Де: «Планета кіно» у ТРЦ «Форум Львів», вулиця Під Дубом, 7Б

Коли: 30 жовтня, початок о 21.30

Ціна: 240 гривень

Drum & Bass Halloween у !FESTrepublic

Неймовірна костюмована вечірка для шанувальників доброї музика та усілякої нечисті відбудеться у десятому корпусі на території  !FESTrepublic. Цю ніч напонюватимуть потужним саундом: Max NRG (FunkMastets); Derrick (FunkMastets, ParaDek); Tonika (FunkMastets, ParaDek); Neuromonkey (Collab, ParaDek); Dragan (Tusa Miaso); Inva (Bass:is); Vitaminka (Collab); Ippon (ParaDek); Spoon (ParaDek).

Вартість квитка по передпродажу — 250 гривень. У день події — 300 гривень.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26

Коли: 30 жовтня, початок о 22.00

Ціна: 250-300 гривень

Геловін у ресторані «Валентино»

Запальний Діджей DJ StasON і містичний настрій чекатимуть на Геловін на відвідувачів львівського ресторану «Валентино». Гостей у тематичних костюмах цього дня пригощатимемо коктейлем «Кривава Мері».

У вартість квитка входить welcome-drink, тематична музика та містичний гарбузовий десерт.

Де: ресторан «Валентино», вулиця  Нижанківського, 20

Коли: 31 жовтня, початок о 20.00

Ціна: 500 гривень

Shamanica Halloween у Malevich night club

Фото: facebook.com/Malevich Night Club \ Малевич нічний клуб ЛьвівФото: facebook.com/Malevich Night Club \ Малевич нічний клуб Львів

Ще одна містична вечірка відбудеться у Львові у неділю, 31 жовтня, у Malevich night club. Цієї ночі гостям обіцяють багато сюрпризів і моторошних несподіванок. Для гостей у тематичних костюмах вхід вільний.

Увага! Вечірка лише для дівчат від 18 років і хлопців від 21 року.

Де: Malevich night club, проспект Чорновола, 2

Коли: 31 жовтня, початок о 21.00

Ціна: дівчата — 200 гривень, хлопці — 250 гривень

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах